A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорнобаївська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

Проведено засідання виконавчого комітету

Дата: 17.01.2023 12:49
Кількість переглядів: 109

   17 січня 2023 року Чорнобаївський селищний голова Сергій Любивий провів засідання виконавчого комітету Чорнобаївської селищної ради. В засіданні прийняли участь старости старостинських округів та керівники структурних підрозділів селищної ради.

Фото без опису

    На розгляд виконавчого комітету було внесено 3 питання порядку денного.

   В ході засідання виконавчим комітетом було схвалено проект рішення «Про внесення змін до рішення селищної ради від 22.12.2022 №30-16/VІІІ «Про бюджет Чорнобаївської селищної територіальної громади на 2023 рік (2357700000)».

  Члени виконавчого комітету заслухали доповідь начальника управління документообігу, організаційної та інформаційної роботи селищної ради Оксани Брагінець «Про стан роботи зі зверненнями громадян у виконавчому комітеті Чорнобаївської селищної ради за  2022 рік» та  схвалили проект рішення про присвоєння поштової адреси об’єкту нерухомого майна.

  З усіх питань порядку денного прийнято відповідні рішення, які згідно до регламенту будуть оприлюднені на офіційному вебсайті Чорнобаївської селищної ради.

   По завершенню  засідання виконавчого комітету Сергій Любивий провів робочу нараду з старостами старостинських округів, на якій розглянули  питання благоустрою в населених пунктах,  визначали пріоритетні завдання  з питань життєдіяльності громади та організацію проведення приписки юнаків 2006 року народження до першого відділу Золотоніського РТЦК та СП.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь