A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорнобаївська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

Батькам загиблого воїна Кравцова Олега Івановича вручили орден «За мужність» ІІІ ступеня

Дата: 20.01.2023 11:27
Кількість переглядів: 373

   Вже 331 день триває повномасштабна війна, наші мужні захисники боронять українську землю, протистоять російській орді, до перемоги ще складний і витривалий шлях. В Чорнобаївській громаді в цій війні вже є, на жаль, непоправні втрати. Вічним вогнем в серцях жителів громади викарбувані імена  16 героїв – земляків, що загинули, захищаючи Україну та кожного з нас.

   Наш захисник, Кравцов Олег Іванович,  який 13 травня 2022 року, вірний військовій присязі,  у боях за нашу Батьківщину, виявив стійкість і мужність поблизу с. Солодке Волноваського району Донецької області  та  отримав несумісні з життям  поранення в результаті артилерійського обстрілу - удостоєний державної нагороди.

   Указом  Президента України  від  22 липня 2022 року № 526 «Про відзначення державними нагородами України» за особисту мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі Кравцов Олег Іванович був нагороджений орденом «За мужність» ІІІ ступеня (посмертно).

Фото без описуФото без опису

   20 січня орден батькам Героя  – Кравцовій Світлані Володимирівні та Кравцову Івану Івановичу вручили Чорнобаївський селищний  голова Сергій Любивий та начальник першого відділу    Золотоніського районного ТЦК та СП  майор    Володимир  Мироненко.

Фото без опису
 

   Сергій Васильович та Володимир Миколайович висловили слова вдячності батькам за сина, за патріота та  відважного борця за Україну, який віддав за свою Батьківщину найдорожче – життя.

Фото без опису

   Важко передати словами біль втрати сина для батьків, односельця для  Лукашівського старостинського округу, молодого  та талановитого жителя для Чорнобаївської громади.

   Світлі спогади про Олега і його героїчну самопожертву в імя  захисту України назавжди залишаться у наших серцях.

   За ініціативи селищного голови Сергія Любивого, яка була підтримана жителями села Лукашівка, буде розпочата процедура перейменування назви вулиці Будівельна, на якій проживав Герой,  на вулицю імені Кравцова Олега Івановича.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь