A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорнобаївська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

В Чорнобаївській громаді провели заходи до Дня Соборності України

Дата: 20.01.2023 15:32
Кількість переглядів: 167

   22 січня українці відзначатимуть День Соборності України. З цієї нагоди сьогодні у Чорнобаївському селищному будинку культури відбувся  урочистий  концерт  до Дня Соборності України.

 

   Національна єдність є не тільки базовою цінністю громадян країни, а й обов’язковою передумовою успішної боротьби з російським агресором. Сьогодні Україна продовжує боротьбу за незалежність і соборність. Тому соборність – єдність, нероздільність як територій так і думок та спільних дій, пріоритет на порядку денному національних завдань та запорука перемоги.

   Тож, по-особливому урочисто на святковому заході звучав Гімн України у виконанні ансамблю викладачів Чорнобаївської дитячої школи мистецтв «Злагода».

Фото без опису

   У мистецькій частині заходу глядачам подарували свої виступи аматорський вокальний ансамбль Чорнобаївського СБК, народний аматорський хоровий колектив ветеранів «Житограй» Чорнобаївського СБК, народний аматорський естрадно-духовий ансамбль «Водограй» Великоканівецького СБК, народний аматорський фольклорний колектив «Веселі Молодички» Богодухівського СБК, аматорський вокальний жіночий ансамбль Малобурімського СБК,  аматорський вокальний чоловічий ансамбль Великобурімського СБК, вокалісти Олександр Клименко, Валентина П’ятікова та вокальний дует у складі Віталія Кононенка і Василя Руденка.

Фото без описуФото без описуФото без опису

   А народний танцювальний колектив «Фієста»  подарував усім присутнім гарний настрій, красу та витонченість рухів, виконавши танець «Ми з України».

Фото без опису

   Глядачі тепло сприймали виступи аматорів сцени, даруючи бурхливі оплески.

   В бібліотечних закладах громади, представлені тематично-просвітницькі виставки літератури до Дня Соборності України та  проводиться флешмоб «Книжковий ланцюг єдності». Кожен учасник робить фото з книгою, автор якої має бути нашим земляком.

    Ми маємо пам’ятати про надзвичайну важливість єдності нас навколо ідеї збереження та зміцнення національної державності. Сьогодні як ніколи зрозуміло, що лише разом ми зможемо зберегти єдність та незалежність України.

   Бо ми – це Україна!

   Все буде Україна!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь