A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорнобаївська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

Про перейменування вулиці Будівельників на вулицю Олега Кравцова с. Лукашівка Лукашівського старостинського округу

Дата: 25.01.2023 09:18
Кількість переглядів: 144

Відповідно до статті 3 Закону України «Про присвоєння юридичним особам та об’єктам права власності імен (псевдонімів) фізичних осіб, ювілейних та святкових дат, назв і дат історичних подій», пункту 20 статті 42, частини восьмої статті 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Порядку проведення громадського обговорення під час розгляду питань про присвоєння юридичним особам та об’єктам права власності, які за ними закріплені, об’єктам права власності, які належать фізичним особам, імен (псевдонімів) фізичних осіб, ювілейних та святкових дат, назв і дат історичних подій, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 24.10.2012 №989 та розглянувши протокол засідання комісії з питань найменування (перейменування) вулиць,  об’єктів, встановлення пам’ятних знаків Чорнобаївської селищної ради від 25.01.2023 щодо перейменування вулиці Будівельників на вулицю Олега Кравцова (загиблого захисника України) с. Лукашівка Лукашівського старостинського округу, оголошується проведення громадського обговорення «Про перейменування вулиці Будівельників на вулицю Олега Кравцова с. Лукашівка Лукашівського старостинського округу» у формі електронної консультації.

 

Організатор громадського обговорення:  селищний голова  Любивий С.В.

 

Строк, місце та час проведення заходів, спосіб подання пропозицій (зауважень): пропозиції (зауваження) подаються в письмовій чи електронній формах до управління документообігу, організаційної та інформаційної роботи апарату селищної ради: смт Чорнобай, вул. Центральна, 152, каб. 206; e-mailchornobaysrada@ukr.net. 

 

Відповідальна особа за проведення громадського обговорення: начальник управління документообігу, організаційної та інформаційної роботи апарату селищної радиБрагінець О.А.

 

Термін прийому пропозицій: до 27.03.2023.

 

Термін оприлюднення звіту: до 10.04.2023.

 

Пропозиції (зауваження) подаються із зазначенням прізвища, імені, по батькові та адреси особи, яка їх подає, обґрунтування поданих пропозицій (зауважень).

 

Протокол №2 від 25.01.2023

Розпорядження від 25.01.2023 №5-о

Протокол №4 від 18.04.2023

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь