A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорнобаївська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

Провели в останню путь Героя-земляка

Дата: 03.02.2023 14:47
Кількість переглядів: 275

     Сьогодні, 3 лютого, жителі Чорнобаївської громади провели в останню путь земляка, Героя МІРОШНИЧЕНКА ОЛЕКСАНДРА СЕРГІЙОВИЧА, який загинув, захищаючи незалежність та територіальну цілісність України.

Фото без опису

     По встеленій квітами дорозі повернувся до Чорнобая загиблий воїн-захисник, командир відділення, старший солдат    Олександр Мірошниченко.

Фото без опису

   Олександр був в числі тих, хто в перші дні повномасштабного вторгнення добровільно пішов захищати рідну Україну від російських нелюдів. Він боровся за волю і свободу нашої держави і щиро вірив у те, що Перемога вже скоро прийде на нашу землю. Вірив і віддав в ім'я цієї Перемоги найцінніше – життя.

   Олександр Сергійович загинув на Донеччині, захищаючи Україну від російських загарбників, виявивши стійкість і мужність.

  Провести в останню путь бійця прийшли  побратими, Чорнобаївський  селищний голова  Сергій Любивий, начальник першого відділу    Золотоніського районного ТЦК та СП     майор     Володимир  Мироненко,  заступник голови Золотоніської РВА Володимир Денисенко, заступники Чорнобаївського селищного голови та керівники і працівники всіх структурних підрозділів  Чорнобаївської селищної ради,  жителі Чорнобаївської громади, колеги, друзі, духовенство.

Фото без опису

 

      Смерть Олександра Мірошниченка  – це не тільки біль родини, це біль усієї громади, це біль усієї країни. Загинув справжній патріот, вірний син України. Таким він назавжди залишиться у нашій пам’яті, а його ім’я навіки буде взірцем мужності, патріотизму та незламності.

 

    Вічна пам'ять Герою-захиснику Олександру Мірошниченку,  який, не шкодуючи власного життя, захищав наш мирний сон і наше щасливе майбутнє!

      Слава Україні! Героям Слава!

Фото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь