Чорнобаївська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

Поліцейський офіцер Чорнобаївської громади отримав службовий автомобіль

Дата: 17.02.2023 10:50
Кількість переглядів: 332

   Відповідно до Програми «Поліцейський офіцер громади»  Чорнобаївської селищної ради на 2022 – 2025  роки з бюджету Чорнобаївської громади  рішенням  депутатів селищної ради була виділена субвенція     Головному управлінню Національної поліції в Черкаській області на придбання автомобіля для поліцейського офіцера громади сектору превенції   Золотоніського  РВП  ГУНП в Черкаській області в сумі 650 тис.грн., а також  на оплату  послуг за реєстрацію транспортного засобу, сплату  податків і зборів (обов’язкових платежів) передбачених чинним законодавством при закупівлі транспортного засобу  та придбання паливо-мастильних матеріалів на загальну суму 52 тис. 200 грн.

   17 лютого Чорнобаївський селищний голова Сергій Любивий та поліцейський офіцер  Чорнобаївської громади сектору превенції   Золотоніського  РВП  ГУНП в Черкаській області Костянтин Дятченко отримали  від ГУНП в Черкаській області поліцейський службовий автомобіль.

Фото без описуФото без опису

    Додатково інформуємо, що Чорнобаївська громада провела ремонтні роботи та облаштувала поліцейську станцію базування для поліцейського офіцера громади відповідно до встановлених вимог. На загальну суму 297 тис. 613 грн проведено ремонт покрівлі, частковий ремонт фасадної частини та внутрішньої частини приміщення, перероблено електропроводку, замінено вікна і двері,  каналізаційні і водопровідні системи, придбано і встановлено сантехніку, оргтехніку, облаштовано кабінети меблями, забезпечено  доступ до мережі Інтернет та  канцтоварами.

    Станція знаходиться за адресою: смт. Чорнобай, вул. Слинька, 2 ( за приміщенням податкової служби).

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь