Чорнобаївська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

Вшанування пам’яті Героїв Небесної Сотні

Дата: 20.02.2023 16:26
Кількість переглядів: 124

   Кожна країна шанує пам’ять своїх Героїв, в Україні також вшановують пам’ять тих, хто віддав своє життя заради кращого майбутнього нашої   держави.  

   20 лютого у Чорнобаївській дитячій школі мистецтв відбулися заходи з нагоди вшанування пам'яті, громадянської і національної відваги, самовідданості, силу духу, стійкості і жертовності загиблих учасників Революції Гідності - сучасних борців за свободу України та гідність її народу. Героїв Небесної Сотні – наших співвітчизників, які змінили перебіг історії нашої держави під час подій Революції Гідності, які пожертвували своїм життям заради кращого майбутнього України, які своїм подвигом надихнули мільйони українців на безкомпромісну боротьбу за свободу та незалежність своєї Батьківщини.

   Кожен із цієї Небесної сотні, як і ми з вами, мали свою сім’ю, батьків, друзів, захоплення, свої симпатії і свої невідкладні справи. Але поклик їхньої душі саме в цей час призвав їх до боротьби за вільну, демократичну, чесну Україну.

   Завдяки ведучому Андрію Купчину  присутні, затамувавши подих, перенеслись спогадами у той трагічний для країни час  та хвилиною мовчання  вшанували пам'ять усіх, хто загинув під час Революції Гідності.

Фото без опису

   Основними учасниками сьогоднішнього заходу є діти, ті, заради кого виборюють Україну наші воїни. Дякуючи захисникам,  діти можуть розвивати свій талант та  своїми патріотичними виступами нагадувати, що кожен з нас має пам’ятати, що завдяки їм ми не втратили державність, волю, незалежність і маємо  можливість жити і працювати на перемогу.

     У мистецькій частині заходу глядачам подарували свої виступи тріо «Парафраз», Анастасія Абінякіна, Настя Аверіна, Дар’я Воропай, Вікторія Сімейко, Софія Зінченко, Настя Лавришин, Софія Дідора, Ансамбль «Намистечко», Костя Русняк, Олександр Кривицький, Анастасія Лавришин, «Ансамбль «Країна мрій». У виконанні Андрія Купчина звучали поезії, що ввійшли до збірки поезій Юрія Руфа «Відлуння свинцевих громовиць».
 

   Героями не народжуються – героями стають. Саме зараз цю істину доводить український народ, саме зараз цю істину доводять молоді хлопці і дівчата з різних куточків нашої великої України.  

   Ми пам’ятаємо кожного Героя та Героїню, які поклали життя задля нашої незалежності. Давайте пам’ятати про ціну, яку заплатив і продовжує платити наш народ за свою волю. І доки жива ця пам’ять – доти Україна нездоланна.  

   Слава Україні!

   Героям Слава!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь