A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорнобаївська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

Шановні жінки Чорнобаївської громади!

Дата: 08.03.2023 06:00
Кількість переглядів: 83

   Прийміть найщиріші вітання зі святом любові та краси – Міжнародним жіночим днем 8 Березня!

  Жінка, як і весна, несе світу життя і любов, ніжність і турботу, натхнення і неповторність. Але водночас наші українські жінки можуть бути незламними, сильними, вольовими і рішучими, коли захищають своїх дітей, родину,Україну.

     Ви маєте неабияку силу волі і завжди впевнено йдете до поставлених цілей.

   Наші жінки найкращі і найсміливіші жінки у світі! Сьогодні наше особливе захоплення і безмежна вдячність захисницям України, які в лавах Збройних сил України і підрозділах територіальної оборони боронять нас від агресора.  З початку збройного конфлікту багато жінок нашої громади лікує поранених, допомагає переселенцям і займається волонтерством. Мабуть, нема зараз жінки, яка так чи інакше не була б причетною до допомоги нашим воїнам. Протягом всього періоду війни кожна з вас,  робить щоденно свій вклад в перемогу, допомагає - ліпить вареники, випікає печиво,  готує мясні та овочеві консерви, плете сітки, шкарпетки, приймає переселенців... Можна перераховувати до безкінечності все, що роблять наші жінки. Стільки зусиль, стільки енергії, відданості й віри. Ваша небайдужість до долі України, майбутнього наших дітей є запорукою успіхів рідного краю і держави. Ви щоденною працею створюєте надійний тил нашим захисникам та надихаєте на гідну боротьбу з ворогом.

   Попри війну, постійні  тривоги за найдорожчих, що на передових позиціях протистоять ворогу, Ви наповнюєте будні  вірою в  майбутнє, спонукаєте до дій задля єдності, цілісності, миру в нашій державі. Доземний уклін Вам за сумлінну працю, розуміння, сердечність, милосердя, якими сповнені ваші ніжні душі.  Ви берегині роду, виховуєте і передаєте родинні традиції, забезпечуючи тісний і надійний зв'язок поколінь, своєю мудрістю оминаєте гострі кути і  терплячістю зберігаєте мир і спокій вдома та  на роботі, любов’ю до людей і до праці вибудовуєте наше майбутнє. 

   Любі жінки!  Переконаний, перемога над окупантом обов’язково буде,  труднощі та негаразди минуться і ніщо не буде затьмарювати вашої посмішки, а на ваших очах бринітимуть лише сльози радості.

    Зичу Вам  добра і   миру. Нехай Господь убереже вас і ваші родини від горя і втрат в ці тяжкі воєнні дні для України і кожного з нас. А ще, непохитної віри   у нашу перемогу. 

 

   РАЗОМ ПЕРЕМОЖЕМО!

 

 

З повагою –

Селищний голова                                  Сергій ЛЮБИВИЙ

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь