A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорнобаївська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

Повідомлення про проведення громадських слухань щодо проєкту містобудівної документації на місцевому рівні

Дата: 14.03.2023 08:23
Кількість переглядів: 123

Детальний план території, що розташована у Черкаській області, смт Чорнобай, вул. Центральна, 177, в межах земельної ділянки загальною площею 0,2002 га, кадастровий номер 7125155100:01:000:0182 з метою уточнення червоних ліній та планувальної структури території ПП «Імперіал Плюс», що розроблений на підставі рішення Чорнобаївської селищної ради від 6 жовтня 2022 року №28-18/VIII.

 

Замовник: Виконавчий комітет Чорнобаївської селищної ради.

 

Розробник: Фізична особа-підприємець Меланченко А.М. (кваліфікаційний сертифікат на розроблення містобудівної документації - Серія АА №003297, від 14.07.2016 р. діє безстроково).

 

Громадські слухання щодо проєкту зазначеної містобудівної документації відбудуться 22 березня 2023 року о 17 годині за адресою: Черкаська областьЗолотоніський район, смт Чорнобай, вул. Центральна, буд. 152.

 

У громадських слуханнях можуть брати участь:

- громадськість;

 

- уповноважені особи підприємств, установ, організацій незалежно від форми власності, які розташовані на території, щодо якої розробляється така документація;

 

- уповноважені посадові особи органів державної влади та органів місцевого самоврядування, повноваження яких поширюється на територію, щодо якої розробляється містобудівна документація, а також на територію, суміжну з територією, щодо якої розробляється така документація;

 

- представники замовника розроблення містобудівної документації та розробника містобудівної документації.

 

Враховуючи пункт 5 постанови Кабінету Міністрів України від 25.05.2011 року 555 (в редакції постанови Кабінету Міністрів України від 21.10.22022 року №1196) фізичні та юридичні особи або їх представники, які мають намір бути присутніми на громадських слуханнях під час здійснення реєстрації мають подати підтверджуючі документи для забезпечення замовником громадських слухань їхньої ідентифікації.

 

Окрім того, повідомляємо, що у вільному доступі протягом п’яти календарних днів до дати проведення громадських слухань (у тому числі у вихідні дні та в неробочий час) можна ознайомитися з матеріалами проєкту містобудівної документації на паперових носіях з 9:00 год. до 15:00 год. в приміщенні Чорнобаївської селищної ради (кабінети 204, 206) за адресою: Черкаська областьЗолотоніський район, смт Чорнобай, вул. Центральна, буд. 152.

 

Відповідальна особа за забезпечення організації розгляду пропозицій (зауважень) – ШЕПЕЛЬ Юрій Вікторовичзавідувач сектору земельних відносин відділу житлово-комунального господарства, комунальної власності, охорони довкілля та земельних відносин Чорнобаївської селищної ради. (Тел.: (04739) 2-28-02).

 

Пропозиції (зауваження) приймаються у письмовому вигляді за адресою: 19901, Черкаська областьЗолотоніський район, смт Чорнобай,        вул. Центральна, буд. 152 та на електронну адресу: chornobaysrada@ukr.net протягом 30 днів: з 21 лютого 2023 року по 22 березня 2023 року включно. Пропозиції (зауваження) фізичних та юридичних осіб, які не подали підтвердних документів для забезпечення їх ідентифікації, а також пропозиції (зауваження), подані після встановленого строку, не розглядаються.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь