A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорнобаївська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

Відбулося засідання тридцять другої сесії Чорнобаївської селищної ради VІІІ скликання

Дата: 16.03.2023 12:55
Кількість переглядів: 161

 

   16 березня  2023 року під головуванням селищного голови  Сергія ЛЮБИВОГО відбулося засідання тридцять другої сесії Чорнобаївської селищної ради VIII скликання.

У роботі сесії взяли участь 20 депутатів, начальник Золотоніської  районної військової адміністрації Ірина Тернова, депутати Золотоніської районної ради Оксана Брагінець  та Сергій Козлов, запрошені керівники підприємств,  установ та організацій селищної комунальної власності, керівники виконавчих органів селищної ради, представники засобів масової інформації.

   Присутні хвилиною мовчання вшанували світлу пам'ять, громадянську відвагу і самовідданість, силу духу, стійкість та героїчний подвиг воїнів, полеглих під час виконання бойових завдань із захисту державного суверенітету та територіальної цілісності України, мирних громадян, які загинули унаслідок збройної агресії російської федерації проти України. 

 

   Перш ніж приступити до розгляду  питань порядку денного сесії, в зв’язку з достроковим припиненням депутатських повноважень, загибеллю депутата Чорнобаївської селищної ради Воробйова Олександра Трохимовича,  до присутніх звернулася голова Чорнобаївської селищної ТВК Тетяна Зубенко та оголосила Постанову  Чорнобаївської селищної територіальної виборчої комісії про реєстрацію депутатом Чорнобаївської селищної ради від Черкаської територіальної організації Політичної партії «Європейська Солідарність» Яковенка Сергія Вікторовича.

   

   На порядок денний було внесено та прийнято до розгляду 43 питання, які згідно з регламентом роботи селищної ради були попередньо розглянуті на засіданнях постійних комісій.

  Першим питанням депутати заслухали звіт селищного голови про діяльність виконавчих органів селищної ради та про здійснення державної регуляторної політики виконавчими органами селищної ради у  2022  році. У своєму звіті  Сергій Любивий  відповідно до положень Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» доповів про свою роботу та роботу виконавчих органів селищної ради за 2022 рік,  окремо зупинився на проблемних питаннях, які доводиться вирішувати . Звернув увагу на те, що в період війни в нашій країні повноваження органів місцевого самоврядування в тиловій частині держави змінилися відповідно до вимог часу, а також подякував депутатському корпусу та виконавчому комітету за злагоджену роботу, адже всі працюють задля наближення перемоги.

 

   В ході сесії депутатами було заслухано та схвалено звіт про виконання бюджету Чорнобаївської селищної територіальної громади за 2022 рік.

 

   Під час сесійного засідання депутатами було затверджено низку важливих питань, програм та положень:

  1. Про Програму розвитку автомобільних доріг загального користування місцевого значення, які проходять територією Чорнобаївської селищної територіальної громади на 2023-2025 роки.

  2. Про програму підтримки діяльності органів виконавчої влади на 2023 рік.

  3. Про затвердження Положення про присвоєння звання «Почесний громадянин Чорнобаївської селищної територіальної громади».

  4. Про найменування (перейменування) вулиць, об’єктів, встановлення пам’ятних знаків Чорнобаївської селищної ради.

  5. Про встановлення заборони на торгівлю алкогольними напоями та речовинами, виробленими на спиртовій основі на території Чорнобаївської селищної територіальної громади.

  6. Про надання дозволу Чорнобаївському комунальному підприємству «Виробниче управління житлово – комунального господарства» на придбання, на умовах фінансового лізингу, екскаватора-погрузчика ELEX 81В-01 (з телескопічною стрілою).

  7. Про прийняття до комунальної власності Чорнобаївської селищної територіальної громади об’єкта «Амбулаторія загальної практики сімейної медицини по вул. Центральній, 66А, в с. Богодухівка Чорнобаївського району - будівництво».

 

 

   Під час сесійного засідання депутатами було затверджено зміни до попередніх рішень селищної ради, зокрема:

1. Про внесення змін до рішення селищної ради від 22.12.2022 №30-1/VIII «Про Програму економічного і соціального розвитку Чорнобаївської селищної територіальної громади на 2023 рік».

2. Про внесення змін до рішення селищної ради від 23.12.2021 №18-3/VIII «Про Програму проведення заходів з територіальної оборони на 2022 - 2025 роки» зі змінами від 17.02.2022, 25.02.2022.

3. Про внесення змін до рішення селищної ради від 22.12.2022 №30-16/VIIІ «Про бюджет Чорнобаївської селищної територіальної громади на 2023 рік (2357700000)».

4. Про внесення змін до рішення селищної ради від 17.11.2022 №29-16/VIII «Про затвердження Плану діяльності Чорнобаївської селищної ради з підготовки проектів регуляторних актів на 2023 рік».

 

 

   У ході сесії прийнято ряд рішень, які стосуються майна комунальної власності, затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельних ділянок,  затвердження та розробки технічної документації із землеустрою, внесення змін до діючих договорів оренди землі, надання дозволу на інвентаризацію земельної ділянки комунальної власності, надання дозволу на розробку паспортів гідротехнічних споруд водних об’єктів та інші.

 

   З усіма прийнятими рішеннями ви можете ознайомитися на офіційному веб-сайті Чорнобаївської  селищної ради у строки визначені Законом України «Про доступ до публічної інформації».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь