A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорнобаївська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

Про встановлення заборони на торгівлю алкогольними напоями та речовинами, виробленими на спиртовій основі на території Чорнобаївської селищної територіальної громади

Дата: 20.03.2023 09:24
Кількість переглядів: 166

ЧОРНОБАЇВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

РІШЕННЯ

від 16.03.2023                                                                            № 32 - 20/VIII

 

 

Про встановлення заборони на торгівлю алкогольними напоями та речовинами, виробленими на спиртовій основі на території Чорнобаївської селищної територіальної громади

 

 

Відповідно до пункту 441 частини першої статті 26 Закону України «Про  місцеве самоврядування в Україні», частини девятої статті 153 Закону України «Про державне  регулювання виробництва і обігу спирту етилового, коньячного і плодового, алкогольних напоїв та тютюнових виробів», постанови Кабінету Міністрів України від 29 грудня 2021 року №1457 «Про затвердження Порядку заборони торгівлі зброєю, сильнодіючими хімічними і отруйними речовинами, а також алкогольними напоями та речовинами, виробленими на спиртовій основі, умовах правового режиму воєнного стану в Україні або окремих її місцевостях», враховуючи наказ Черкаської обласної військової адміністрації від 02 березня 2022 №2 «Про встановлення заборони на торгівлю алкогольними напоями та речовинами, виробленими на спиртовій основі на території Черкаської області» із змінами внесеними від 31 жовтня 2022 року №16 «Про внесення змін до наказу начальника Черкаської обласної військової адміністрації від 02 березня 2022 року            , наказ Золотоніської районної військової адміністрації від 06 червня 2022 року13  «Про встановлення заборони на торгівлю алкогольними напоями та речовинами, виробленими на спиртовій основі на території Золотоніського району» із змінами внесеними від 01 листопада 2022 року №24 «Про внесення змін до наказу начальника Золотоніської районної військової адміністрації Черкаської області від 06 червня 2022 №13»  селищна  рада

 

ВИРІШИЛА:

1. Заборонити на території Чорнобаївської селищної територіальної громади з 21.00 до 10.00 торгівлю алкогольними напоями та речовинами, виробленими на спиртовій основі (за винятком лікарських засобів, дозволених до застосування та включених до Державного реєстру лікарських засобів, та дезінфекційних засобів).

 

2. Зобовязати власників стаціонарних обєктів торгівлі та тимчасових споруд забезпечити наявність інформаційних табличок про заборону торгівлі алкогольними напоями та речовинами, виробленими на спиртовій основі (за винятком лікарських засобів, дозволених до застосування та включених до Державного реєстру лікарських засобів, та дезінфекційних засобів) у вказаний даним рішенням час.

 

3. Рекомендувати відділу поліцейської діяльності 2 Золотоніського РВП ГУНП у Черкаській області забезпечити, в межах своїх повноважень, постійний контроль за дотриманням норм статті 15-3 Закону України «Про державне регулювання виробництва і обігу спирту етилового, коньячного і плодового, алкогольних напоїв та тютюнових виробів» від 19.12.1995 р. №481/95-ВР (зі змінами) та цього рішення.

 

4. Дане рішення довести до відома населення шляхом оприлюднення у засобах масової інформації, розміщення на офіційному сайті селищної ради та іншими засобами.

 

5. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію селищної ради з питань регламенту, депутатської етики, місцевого самоврядування, законності і правопорядку.

 

 

 

Селищний голова                                                     Сергій ЛЮБИВИЙ

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь