A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорнобаївська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

Відбулося засідання адміністративної комісії

Дата: 20.03.2023 12:34
Кількість переглядів: 125

   20 березня 2023 року  відбулося засідання адміністративної комісії при виконавчому комітеті  Чорнобаївської селищної  ради під головуванням першого заступника селищного голови Олега Мурав’ї.

Фото без опису

   На комісії було розглянуто  протокол про адміністративне правопорушення за ч.2 ст. 156 КУпАП (порушення правил торгівлі пивом, алкогольними, слабоалкогольними напоями, тютюновими виробами, електронними сигаретами та рідинами, що використовуються в електронних сигаретах, пристроями для споживання тютюнових виробів без їх згоряння), складений лейтенантом поліції  ДОП СП ВПД Золотоніського РВП відносно жительки нашої громади  за продаж пива особі, яка не досягла 18-річного віку.

   За результатами засідання комісії, на правопорушницю накладено адмінстягнення у вигляді штрафу у розмірі чотирьохсот неоподаткованих мінімумів доходів громадян, а саме 6800 гривень.

   Ще раз наголошуємо жителям громади щодо неухильного дотримання законів України, відповідального ставлення до державного і громадського обов'язку, поваги до прав, честі й гідності громадян, а також запобігання вчиненню правопорушень.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь