A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорнобаївська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

ПОВІДОМЛЕННЯ про оприлюднення проекту документа державного планування та звіту про стратегічну екологічну оцінку

Дата: 21.03.2023 16:23
Кількість переглядів: 143

Повідомлення про оприлюднення

звіту про стратегічну екологічну оцінку проекту

ДЕТАЛЬНИЙ ПЛАН ТЕРИТОРІЇ,

ЩО РОЗТАШОВАНА У ЧЕРКАСЬКІЙ ОБЛАСТІ ЗОЛОТОНІСЬКОГО РАЙОНУ (ЧОРНОБАЇВСЬКОГО РАЙОНУ), ЗА МЕЖАМИ СМТ.ЧОРНОБАЙ, ВУЛ.ШЕВЧЕНКА, 274/5, ЗЕМЕЛЬНОЇ ДІЛЯНКИ ПЛОЩЕЮ 1,2162ГА, З КАДАСТРОВИМ НОМЕРОМ 7125155100:02:000:6007, ЗІ ЗМІНОЮ ЦІЛЬОВОГО ПРИЗНАЧЕННЯ ІЗ ЗЕМЕЛЬ 03.07 «ДЛЯ БУДІВНИЦТВА ТА ОБСЛУГОВУВАННЯ БУДІВЕЛЬ ТОРГІВЛІ» НА 11.02 «ДЛЯ РОЗМІЩЕННЯ ТА ЕКСПЛУАТАЦІЇ ОСНОВНИХ, ПІДСОБНИХ І ДОПОМІЖНИХ БУДІВЕЛЬ ТА СПОРУД ПІДПРИЄМСТВ ПЕРЕРОБНОЇ, МАШИНОБУДІВНОЇ ТА ІНШОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ, ЩО ПЕРЕБУВАЄ У КОРИСТУВАННІ ТОВ «ІМА-ФУД»

 

1. Повна назва документа державного планування:

Детальний план території, що розташована у Черкаській області Золотоніського району (Чорнобаївського району), за межами смт.Чорнобай, вул. Шевченка, 274/5, земельної ділянки площею 1,2162га, з кадастровим номером 7125155100:02:000:6007, зі зміною цільового призначення із земель 03.07 «для будівництва та обслуговування будівель торгівлі» на 11.02 «для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості, що перебуває у користуванні ТОВ «ІМА-ФУД», розробляється з метою  уточнення планувальної структури, функціонального призначення та параметрів забудови окремої  земельної ділянки в межах смт. Чорнобай, кадастровий номер 7125155100:02:000:6007, визначення всіх планувальних обмежень використання території згідно з державними будівельними нормами та санітарно-гігієнічними нормами; охорони та поліпшення стану навколишнього середовища, забезпечення екологічної безпеки, комплексного благоустрою та озеленення території; встановлення червоних ліній та ліній регулювання забудови, визначення параметрів забудови та містобудівних умов та обмежень;  зміни цільового призначення земельної ділянки із земель 03.07 «для будівництва та обслуговування будівель торгівлі» на 11.02 «для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості, що перебуває у користуванні ТОВ «ІМА-ФУД».

 В межах земельної ділянки передбачити нове будівництво виробничої будівлі прибудованої до існуючої нежитлової будівлі бойні, очисні споруди технологічних стоків, очисні споруди технологічних стоків (для крові) пожежний резервуар, прохідну, санпропускник.

2. Орган, що прийматиме рішення про затвердження документа державного планування:

   Чорнобаївська селищна рада: 19900, Черкаська область, Золотоніський район, смт. Чорнобай, вул. Центральна, 152, тел. (04739) 2-26-52, e-mail:  chornobaysrada@ukr.net

3. Передбачувана процедура громадського обговорення, у тому числі:

а) дата початку та строки здійснення процедури: громадське обговорення починається з  «27» березня 2023р. та триває до «25» квітня 2023 р.

б) способи участі громадськості (надання письмових зауважень і пропозицій, громадські слухання тощо): зауваження і пропозиції громадськості надаються у письмовому та електронному вигляді.

в) дату, час і місце проведення запланованих громадських слухань (у разі проведення):  громадське слухання відбудеться 25 квітня 2023 року о 17 годині в малому залі Чорнобаївської селищної ради за адресою смт. Чорнобай вул. Центральна,  152.

г) орган, від якого можна отримати інформацію та адресу, за якою можна ознайомитися з проектом документа державного планування, звітом про стратегічну екологічну оцінку та екологічною інформацією, у тому числі пов’язаною зі здоров’ям населення, що стосується документа державного планування:

Відділ житлово-комунального господарства, комунальної власності, охорони довкілля та земельних відносин Чорнобаївської селищної ради: 19901, Черкаська область, Золотоніський район, смт. Чорнобай, вул. Центральна, 154, тел. (04739) 2-28-02, e-mail:  gkgchornobay@ukr.net.

ґ) орган, до якого подаються зауваження і пропозиції, його поштову та електронну адреси та строки подання зауважень і пропозицій:

Пропозиції надавати на адресу

Відділ житлово-комунального господарства, комунальної власності, охорони довкілля та земельних відносин Чорнобаївської селищної ради: 19901, Черкаська область, Золотоніський район, смт. Чорнобай, вул. Центральна, 154, тел. (04739) 2-28-02, e-mail:  gkgchornobay@ukr.net.

Строки подання зауважень і пропозицій: з  27 березня 2023р.  до 25 квітня 2023 р.

д) місцезнаходження наявної екологічної інформації, у тому числі пов’язаної зі здоров’ям населення, що стосується документа державного планування:

Відділ житлово-комунального господарства, комунальної власності, охорони довкілля та земельних відносин Чорнобаївської селищної ради: 19901, Черкаська область, Золотоніський район, смт. Чорнобай, вул. Центральна, 154, тел. (04739) 2-28-02, e-mail:  gkgchornobay@ukr.net.

 

4. Необхідність проведення транскордонних консультацій щодо

проекту документа державного планування:

Необхідність проведення консультацій відсутня.

Строки подання зауважень та пропозицій: до «25» квітня 2023 р.

 Пропозиції та зауваження подані після встановленого строку, не розглядаються.

 

Детальний план та звіт про стратегічну екологічну оцінку

Розпорядження Про призначення громадських слухань

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь