A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорнобаївська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі: Асфальтобетонна суміш

Дата: 23.03.2023 16:00
Кількість переглядів: 75

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного 

призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

 

ідповідно до пункту 41 постанови КМУ від 11.10.2016  710 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами))

 

  1. Найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код замовника в Єдиному   державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань:

 

Відділ житлово-комунального господарства,  комунальної власності, охорони довкілля та земельних відносин Чорнобаївської селищної ради; 19901, смт.Чорнобай, вул. Центральна,154, код за ЄДРПОУ –  44153823.

 

  1. Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі і частин предмета закупівлі: Асфальтобетонна суміш. Код за ДК 021:2015 код 44110000-4 Конструкційні матеріали.

 

  1. Очікувана вартість предмета закупівлі: 2000000,00 грн. (Два мільйони грн. 00 коп.) з урахуванням ПДВ.

 

  1. Процедура закупівлі: відкриті торги особливостями.

 

  1. Мета проведення закупівлі: з метою проведення поточного ямкового ремонту доріг та тротуарів комунальної власності власними силами. 

 

Інформація про технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі наведена в Додатку № 2 до тендерної документації «Технічна специфікація». Технічні та якісні характеристики предмета закупівлі визначені відповідно до потреб замовника. 

 

  1. Обґрунтування розміру бюджетного призначення: розмір бюджетного призначення визначено відповідно до річної потреби, та затвердженого кошторису на 2023рік.

 

  1. Обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі: Визначення очікуваної вартості предмета закупівлі обумовлено статистичним аналізом загальнодоступної інформації про ціну предмета закупівлі на підставі затвердженої центральним органом виконавчої влади, що забезпечує формування та реалізує державну політику у сфері публічних закупівель, примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі, а саме: згідно з пунктом 1 розділу ІІІ наказу Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України від 18.02.2020  № 275 із змінами.

 

  1. Посилання   на   процедуру    закупівлі    в    електронній    системі    закупівель:

https://zakupki.prom.ua/gov/tenders/UA-2023-03-22-010044-a/lot-4f120886622540fe8afd6b94ba7f5ba7

 

  1. Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі:

 

В зв’язку з прийнятим рішенням про проведення силами робітників господарської групи Відділу житлово-комунального господарства,  комунальної власності, охорони довкілля та земельних відносин Чорнобаївської селищної ради в весняно-літній сезон, проводиться відповідна закупівля.

В зв’язку з вищевикладеним замовник прийняв рішення відповідно таких технічних характеристик предмета закупівлі:

Інформація про необхідні технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі

 

Найменування товару

Кількість тонн

Технічні та якісні характеристики

Асфальтобетонна суміш дрібнозерниста тип Г (або еквівалент)   

 

444

Відповідно до вимог

ДСТУ Б В.2.7-119:2011

 

1. Поставка товару буде здійснюватися за рахунок та транспортом Постачальника. Поставка товару здійснюється безпосередньо до об’єктів виконання робіт на території Чорнобаївської територіальної громади, згідно заявки Замовника.

2. Постачання товару: окремими партіями згідно з замовленням

Мінімальний об’єм поставки асфальтобетоної суміші – 3 тонни.

3. Температура асфальтобетонної суміші, що відвантажується, не повинна бути меншою ніж  160 0С.

4. Місцезнаходження баз навантаження Учасника повинно бути розташоване в межах до 35 км від місцезнаходження розташування Замовника (вул. Центральна, 154, смт. Чорнобай, Черкаської області). Учасник повинен надати довідку, складену у довільній формі, про місцезнаходження баз навантаження асфальтобетонної суміші та віддаленість баз від вище вказаного об’єкту Замовника (у км).

5. Термін оплати (форма оплати): відстрочка платежу до 20 (двадцяти) календарних днів з дати отримання Товару.

6. Час постачання товару повинен відповідати запланованому часу виконання робіт, вказаному в заявці Замовника, при умові подачі заявки Замовником не пізніше ніж за 12 год до моменту постачання.

7. Учасник повинен надати інформаційну довідку (у  довільній формі)  про необхідні якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі, із зазначенням відомостей про виробника товару який є об’єктом торгів.

8. Учасник повинен надати документальне підтвердження відповідності товару технічним, якісним, кількісним вимогам по предмету закупівлі, в т.ч. сертифікати якості (пасторти якості/посвідчення про якість) та сертифікати відповідності (Товар повинен відповідати діючим ДСТУ та бути відповідним чином сертифіковані органами Державної сертифікації України).

9. Учасник повинен надати «Гарантійний лист» на фірмовому бланку підприємства (у разі наявності) в довільній формі про дотримання Учасником законодавства України про захист довкілля.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь