Чорнобаївська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

Забезпечення належної підтримки здоровʼя пацієнтів - спільне завдання.

Дата: 11.04.2023 08:49
Кількість переглядів: 162

10 квітня 2023 року, для КНП «Чорнобаївська багатопрофільна лікарня Чорнобаївської селищної ради» та КНП «Чорнобаївський центр первинно медико-санітарної допомоги» Чорнобаївської селищної ради Гуманітарний Хаб «Черкаси» передав велику кількість медикаментів та медичних виробів. Це стало можливим завдяки тісної співпраці Черкаської обласної військової адміністрації з Гуманітарним Хабом «Черкаси» та їх закордонних партнерів.

Фото без опису

В ході зустрічі голова Черкаської обласної військової адміністрації Ігор Табурець, віце президент Гуманітарного Хабу "Черкаси" Віктор Хмельницький,почесний голова Асоціації "Незалежне об'єднання сільськогосподарських підприємств Чорнобаївського району" Петро Душейко, Чорнобаївський селищний голова Сергій Любивий, заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Вікторія Кикоть, депутат Золотоніської районної ради Оксана Брагінець, начальник медичної частини КНП «Чорнобаївська багатопрофільна лікарня» Юрій Дудка, директор КНП «Чорнобаївський центр первинно медико-санітарної допомоги» Чорнобаївської селищної ради Сергій Козлов, керівник Гуманітарного Хабу «Черкаси» Анна Вовк, радник голови Черкаської ОВА Олександр Ващенко ознайомилися з результатами вже реалізованих спільних проєктів Чорнобаївської селищної ради, депутатського корпусу з комунальними підприємствами по придбанню медичного обладнання та проведення ремонтних робіт, а також обговорили актуальні питання функціонування закладів та можливі шляхи їх спільного вирішення.

Фото без опису

В умовах військового стану заклади охорони здоров’я потребують безперервного надходження життєво необхідних лікарських засобів. Пацієнти не повинні відчувати гостру нестачу невідкладної медичної допомоги, саме тому такою важливою є підтримка Черкаської обласної військової адміністрації та допомога Гуманітарного Хабу «Черкаси» по забезпеченню медичних закладів ліками щоденного використання. Серед наданих медикаментів є антибіотики, засоби для дезінфекції, протизапальні засоби, сечогінні, анальгетики, розхідні медичні препапарати.

Фото без описуФото без опису

Внутрішньопереміщеним родинам також було вручено гуманітарну допомогу.

Фото без опису

Зазначимо, що з бюджету Чорнобаївської громади постійно надається фінансова підтримка медичним комунальним підприємствам.

Протягом 2022 року КНП «Чорнобаївська багатопрофільна лікарня Чорнобаївської селищної ради» виділено 12 млн. 800 тис. грн. , з них на заробітну плату з нарахуваннями 4 млн. 111 тис. грн., на енергоносії 4 млн. 31 тис. грн., на придбання медикаментів 1 млн. 206 тис. грн.., продуктів харчування 185 тис. грн., на інші цілі 1 млн. 120 тис. грн..

Проведено капітальний ремонт системи теплопостачання в приміщенні терапевтичного та неврологічного відділень на суму 649 тис. грн., реконструкцію системи киснепостачання зі збільшенням місць споживання кисню на суму 704 тис. грн., придбано стерилізатор паровий на суму 163 тис. грн. Проведено облаштування приміщення патологоанатомічного відділення на суму 266 тис. грн., придбано акумуляторні батареї для генератора на суму 11 тис. грн., кисневі балони для системи киснепостачання на суму 39 тис. грн., проведено ремонт ренгенапарату на 39 тис. грн., ремонти кабінетів та підвального приміщення на суму 138 тис. грн.

Для КНП «Чорнобаївський центр первинно медико-санітарної допомоги» Чорнобаївської селищної ради виділено 5 млн 12 тис. грн., з них на заробітну плату працівникам сільських ФАПів та амбулаторій 2 млн 251 тис. грн.., на енергоносії 1 млн 140 тис. грн., на придбання медикаментів 422 тис. грн.., та на інші цілі 314 тис. грн .

На 2023 рік передбачено для фінансування КНП «Чорнобаївська багатопрофільна лікарня Чорнобаївської селищної ради» кошти в сумі 8 млн 356 тис. грн., з них на енергоносії 3 млн 740 тис. грн., на придбання медикаментів 1126 тис. грн.., продуктів харчування 208 тис. грн. На придбання міксера - помішувача для взяття крові – 71 тис. грн, автоматичного аналізатора біохімічного - 1 млн 100 тис. грн, додаткової робочої станція лікаря – ренгенолога зі спеціалізованим програмним забезпеченням для отримання, збереження та обробки цифрових рентгенівських зображень – 150 тис. грн., на інші цілі 1 млн. 961 тис. грн.

Для КНП «Чорнобаївський центр первинно медико-санітарної допомоги» Чорнобаївської селищної ради виділено 5 млн. 192 тис. грн.. , з них на заробітну плату працівникам сільських ФАПів та амбулаторій 2 млн 777 тис. грн., на енергоносії 1 млн 680 тис. грн., на придбання медикаментів 410 тис. грн., та на інші цілі 325 тис. грн.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь