Чорнобаївська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі:Цемент

Дата: 11.04.2023 09:28
Кількість переглядів: 125

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного 

призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

 

ідповідно до пункту 41 постанови КМУ від 11.10.2016  710 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами))

 

1.Найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному

 реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань:

 

Відділ житлово-комунального господарства,  комунальної власності, охорони довкілля та земельних відносин Чорнобаївської селищної ради; 19901, смт.Чорнобай, вул. Центральна,154, код за ЄДРПОУ –  44153823.

 

2. Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі і частин предмета закупівлі: Цемент. Код за ДК 021:2015 код 44110000-4 Конструкційні матеріали.

 

3. Очікувана вартість предмета закупівлі: 23 040,00 грн. (Двадцять три тисячі сорок грн. 00 коп.) з урахуванням ПДВ.

4. Процедура закупівлі: відкриті торги особливостями.

5. Мета проведення закупівлі: з метою облаштування пішохідних доріжок (підходів від тротуарів до пішохідних переходів), алеї Слави на центральному кладовищі селища. 

 

Інформація про технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі наведена в Додатку № 2 до тендерної документації «Технічна специфікація». Технічні та якісні характеристики предмета закупівлі визначені відповідно до потреб замовника. 

 

6. Обґрунтування розміру бюджетного призначення: розмір бюджетного призначення визначено відповідно до річної потреби, та затвердженого кошторису на 2023 рік.

 

7. Обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі: Визначення очікуваної вартості предмета закупівлі обумовлено статистичним аналізом загальнодоступної інформації про ціну предмета закупівлі на підставі затвердженої центральним органом виконавчої влади, що забезпечує формування та реалізує державну політику у сфері публічних закупівель, примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі, а саме: згідно з пунктом 1 розділу ІІІ наказу Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України від 18.02.2020  № 275 із змінами.

 

8. Посилання   на   процедуру    закупівлі    в    електронній    системі    закупівель:

https://zakupki.prom.ua/gov/tenders/UA-2023-04-10-010690-a/lot-2f70c72c39c44b03adf8a4235dc31c4a

 

9. Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі:

 

В зв’язку з прийнятим рішенням про проведення силами робітників господарської групи Відділу житлово-комунального господарства,  комунальної власності, охорони довкілля та земельних відносин Чорнобаївської селищної ради робіт по облаштуванню пішохідних доріжок (підходів від тротуарів до пішохідних переходів), алеї Слави на центральному кладовищі селища, та для забезпечення річної потреби старостатів, проводиться відповідна закупівля.

В зв’язку з вищевикладеним замовник прийняв рішення відповідно таких технічних характеристик предмета закупівлі:

Учасник повинен протягом  строку дії договору поставляти Цемент згідно технічних вимог.

Силами постачальника здійснюється доставка та розвантаження Цемент.

 

1.1.Технічні вимоги до Цемент:

 

п/п

Найменування товару

Один. виміру

Кількість

1

Цемент ПЦ II/Б-Ш-400, мішок 25 кг

шт.

192

 

*найменування товару може бути змінено згідно найменуванню та/або кодифікації Постачальника, але не повинно відрізнятися від технічних характеристик, викладених у даній Технічній специфікації

1.2. Учасники процедури закупівлі повинні надати в складі тендерної пропозиції документи, які підтверджують відповідність пропозиції учасника технічним, якісним, кількісним та іншим вимогам до предмета закупівлі, а саме, відповідну технічну специфікацію.

1.3. Товар повинен відповідати діючим державним стандартам (ДСТУ).

1.4. Для підтвердження інформації про необхідні технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі учасник при поставці товару подає копії сертифікатів відповідності та паспортів якості із визначенням технічних та якісних характеристик на запропонований товар з урахуванням сезонності.

1.5. Товар відпускається зі складів та/або зон відвантаження розташованих в адміністративних межах смт. Чорнобай Черкаської області.

1.6. На запропонований товар під час його транспортування, виробництва, тощо повинні застосовуватися заходи із захисту довкілля, передбачені законодавством України.

У кожному випадку де у тексті даної Специфікації згадуються посилання на конкретні торговельну марку чи фірму, патент, конструкцію або тип предмета закупівлі, джерело його походження або виробника мається на увазі, що Замовник зазначає після кожної такої характеристики вираз "або еквівалент".

Замовник не вчиняє та зобов’язується не вчиняти будь-яких дій, що обмежують конкуренцію, не здійснює дискримінацію учасників та не обмежує їх у поданні в пропозиції еквівалентних товарів, якщо такі товари є аналогічні по своїм технічним та якісним характеристикам і можуть бути використані Замовником у своїй діяльності


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь