Чорнобаївська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

Спільно знаходимо шляхи вирішення ремонту автомобільної дороги загального користування державного значення Т-24-17 /Н-08/-Чорнобай-Хрестителеве-Мар’янівка-Оржиця.

Дата: 19.04.2023 15:33
Кількість переглядів: 239

За ініціативи селищного голови Сергія Любивого 19 квітня відбулась зустріч керівників сільськогосподарських та промислових підприємств громади, щодо спільного вирішення  питання ремонту автомобільної дороги загального користування державного значення Т-24-17 /Н-08/-Чорнобай-Хрестителеве-Мар’янівка-Оржиця.

Фото без опису

На зустріч було запрошено керівника Служби відновлення та розвитку інфраструктури у Черкаській області Руслана Левченка, який повідомив присутніх про загальний стан дорожнього покриття дороги та обмежене фінансування на ремонтні роботи. Також керівником служби було проінформовано, що в межах доведеного фінансування будуть здійснюватись роботи по  експлуатаційному утриманню дороги.

Фото без опису

Спільно з керівниками підприємств обговорили можливість залучення  їх  фінансової  допомоги у вирішенні спільної проблеми – ремонту дороги Т-24-17 /Н-08/-Чорнобай-Хрестителеве- Мар’янівка-Оржиця, що сполучає нашу громади з Полтавською областю, а на період проведення ремонтних робіт мосту через р. Сула на автомобільній дорозі Н-08- Бориспіль – Маріуполь стала транзитною дорогою для великовантажного транспорту, що рухаються до Полтавської та інших областей.

Фото без опису

Керівники підприємств погодились доєднатись до проведення ремонтних робіт дороги.

Також селищний голова поінформував присутніх, що за наявності фінансового ресурсу депутатським корпусом  буде розглянута можливість виділення коштів з бюджету громади.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь