A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорнобаївська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

Стань пліч-о-пліч з воїнами, які вже більше року повномасштабної війни дають відсіч окупантам, кожен зміцнює наше військо та прискорює перемогу

Дата: 09.05.2023 11:48
Кількість переглядів: 86

На військову службу за контрактом у Збройні Сили України запрошуються громадяни України (чоловіки та жінки), які мають вищу, професійно-технічну, повну або базову загальну середню освіту, віком від 18 до 45 років і відповідають установленим вимогам проходження військової служби

Військовим, які укладають контракт, як і мобілізованим, держава гарантує гідне грошове забезпечення та соціальну підтримку. Виплати складаються з щомісячного грошового забезпечення та додаткової винагороди під час періоду воєнного стану.

Для військовослужбовців, які безпосередньо не залучені до ведення бойових дій, винагорода становить 30 тис. грн., якщо залучені - 100 тис. грн. Відтак, солдат, щомісяця отримує в середньому 44 тис. грн., або 114 тис. грн. Крім того, при укладанні першого контракту виплачується одноразова грошова допомога в розмірі від 19 тис. грн.

Громадяни, охочі укласти контракт, мають змогу обирати місце служби та, за відсутності військового досвіду, обов’язково проходять належну підготовку, також і за кордоном.

Військовослужбовці за рахунок держави забезпечуються речовим майном, харчуванням, медичним обслуговуванням. Також щорічно отримують матеріальну допомогу на оздоровлення і вирішення соціально-побутових питань.

Без відриву від проходження служби є змога безоплатно здобути освіту у вишах, проходити навчальні курси, а також отримати посвідчення водія.

Військовослужбовцям, які проходять службу за контрактом та бажають придбати житло, уряд надає пільгову іпотеку під 3% річних.

З питань умов проходження військової служби за контрактом, оформлення документів звертатись в Перший відділ Золотоніського РТЦК та СП за адресою смторнобай, вул. Центральна 195. Моб. +38(097) 721- 34-31

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь