A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорнобаївська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

На Чорнобаївщині відбулося свято вшанування обдарованих дітей «Сузір’я майбутнього 2023»

Дата: 18.05.2023 14:59
Кількість переглядів: 331

Більше 120 переможців та призерів Всеукраїнських предметних олімпіад, конкурсу-захисту учнівських науково-дослідницьких робіт Малої академії наук, мистецьких та пісенних конкурсів, спортивних турнірів має цього року Чорнобаївщина. Аби отримати заслужені нагороди, 18 травня усі вони зібралися на свято «Сузір’я майбутнього – 2023», що відбулося в приміщенні селищної ради.

Сьогодні вся наша країна святкує Всесвітній день вишива́нки — міжнародне свято, яке покликане зберегти споконвічні народні традиції створення та носіння етнічного вишитого українського одягу. У цей день кожен охочий долучаєься до свята, одягнувши вишиванку. Ідею акції «Всесвітній день вишиванки» у 2006 році запропонувала студентка факультету історії Чернівецького університету Леся Воронюк. Спочатку вишиванки одягнули кілька десятків студентів та викладачів факультету. Та вже протягом наступних років свято розрослося до всеукраїнського рівня,

Споконвіку українці свято шанували вишиту сорочку. Наші пращури вірили, що вона захищає людину не лише від негоди, а й від ворожих сил. Вважали, що сорочка має чарівну силу.

Наша молодь полюбляє носити вишиванку, адже це не лише код нації, а й сучасний вибір українських громадян.

І сьогодні у залі барвисто від вишиванок.

Традиційно в цей святковий день зібрались, щоб відзначити досягнення найталановитішої молоді Чорнобаївщини, адже талант завжди родом з дитинства. Наші діти кожного року доводять, що вони – неймовірно старанні, наполегливі, завзяті!

Фото без опису

Присутні хвилиною мовчання вшанували пам’ять загиблих внаслідок збройної агресії російської федерації проти  України дітей і вчителів, які вже ніколи не переступлять поріг свого класу, своєї рідної школи.

Учасників свята привітав Чорнобаївський селищний голова Сергій Любивий.

Фото без опису

«Знання є сила, сила є знання» - саме ці слова, сказані англійським філософом, істориком Френсісом Беконом дуже точно і влучно визначають, що майбутнє сильної вільної і незалежної України за розумною і талановитою, наполегливою у здобутті знань нашою шкільною молоддю.

Діти нашої громади - надія і наше майбутнє. Селищна рада спільно з педагогами та батьками створює всі умови для розвитку ваших здібностей і талантів. Сьогодні в залі є діти, яких ми нагороджуємо за досягнення вже не вперше, але є й нові обличчя ерудованих, обдарованих і талановитих учнів. Кожен з вас має можливість реалізувати себе у різних напрямках. Хтось має визначні навчальні чи наукові досягнення, хтось досягнув висот у мистецтві, хтось перемагає у спорті. Ви, спільно з вашими наставниками та батьками досягли значних успіхів, хоча з 24 лютого через повномасштабне вторгнення російських окупантів були і труднощі з дистанційним навчанням через відключення електроенергії, повітряні тривоги. Але ваша наполегливість та жага до знань подолали всі перешкоди. Бажаю вам і надалі впевнено досягати поставлених цілей.

         Приємно, що з кожним роком талановиті чорнобаївці додають все більше й більше нагород у скарбничку досягнень нашої громади. Сьогодні будуть нагороджені більше 120 дітей та 60 педагогів, викладачів, тренерів. Наші учні разом з наставниками крокують у ногу з часом і цього року ми як і торік маємо переможців у такій навчальній дисципліні, як «Робототехніка». Досягнення наших дітей завдяки педагогічній майстерності викладачів є у вивченні різних дисциплін та наук. Зокрема, Шестакова Оксана, учениця Веселохутірського навчально-виховного комплексу зайняла ІІ місце у Міжнародному конкурсі з українознавства для учнів 8-11 класів закладів загальної середньої освіти в номінації «Наукова робота»; Лесечко Ліна, Собко Альона та Устименко Анна, учениці Новоукраїнського НВК зайняли І місце у Міжнародному конкурсі наукових і мистецьких робіт імені Володимира Маняка та Лідії Коваленко у номінації «Кращі дослідницькі та мистецькі роботи учнів закладів загальної середньої освіти», колектив екологічної просвіти «Екос» Великобурімської ЗОШ зайняв ІІ місце у фінальному етапі Всеукраїнського конкурсу «Земля – наш спільний дім» ; етнографічний гурт «Цвіт калини» Великоканівецького НВК зайняв ІІ місце у Всеукраїнському дитячо-юнацькому фестивалі-конкурсі естрадної пісні «Різдвяна зіронька» та багато інших.

Сьогодні ще проводили захист своїх робіт на третьому всеукраїнському рівні МАН троє наших учениць Гонтар Дарина в секції « Прикладна мікро та мактро економіна» з Чорнобаївської ЗОШ №1 та двоє з Чорнобаївської гімназії Гурин  Катерина секція «Літературна творчість» та Корнієнко Євгенія секція «Метеорологія та кліматологія».

Ми пишаємося кожним із вас. Адже ви надія не тільки своїх батьків, ви надія нашої громади. Ваші досягненні – не тільки ваші. Це потенціал всієї нашої країни. Ви майбутнє нації, її інтелектуальна еліта, гордість і честь школи, громади, області, України, її світовий авторитет. Хочу подякувати вам за ваші старання і наполегливість. Адже участь в олімпіадах, конкурсах – це щоденна робота на уроках та після них, в школі та вдома, з досвідченими вчителями і самостійно. Висловлюю вдячність учителям за самовіддану і творчу працю на освітянській ниві, відповідальне ставлення до свого покликання, за добро, яке ви даруєте своїм вихованцям.

 Нехай складний навчальний рік, що завершується, відкриє перед Вами нові горизонти пізнання, вчителів – надихне успіхами вихованців, батьків – гордістю за своїх дітей. Учіться й надалі, виявляйте наполегливість, адже ви є прикладом для однолітків, друзів та знайомих. Дякую всім за працю, сумління і значні здобутки в творчому марафоні 2023 року! – побажав Сергій Любивий.

Тож переможці та дипломанти Всеукраїнських предметних олімпіад з базових дисциплін, конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт Малої академії наук, мистецьких фестивалів, конкурсів, спортивних турнірів та чемпіонатів отримали сертифікати на щомісячну стипендію, одноразові грошові винагороди від селищної ради, відділу освіти, відділу культури, молоді та спорту. А їхні наставники - Почесні Грамоти селищної ради та квіти.

Святковий настрій в залі створювали учні, вихованці школи мистецтв даруючи глядачам свої таланти.

У номінації «Інтелект року» нагороджені:

Лесечко Ліна, Собко Альона та Устименко Анна, учениці Новоукраїнського НВК, які зайняли І місце у Міжнародному конкурсі наукових і мистецьких робіт імені Володимира Маняка та Лідії Коваленко у номінації «Кращі дослідницькі та мистецькі роботи учнів закладів загальної середньої освіти», науковий керівник Устименко Інна Петрівна, вчитель історії Новоукраїнського НВК

Брагінець Вікторія, учениця Чорнобаївської гімназії, яка зайняла І місце в обласному етапі Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка, І місце у Всеукраїнському конкурсі есе патріотично-громадянської тематики «Єднанням сильні!», ІІ та ІІІ місце у ІІІ етапі Всеукраїнських олімпіад з історії та української мови і літератури та ІІ місце у ІІ етапі Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України у секції «Археологія», наукові керівники Любива Ніна Григорівна, вчитель історії та Підорван Оксана Іванівна, вчитель української мови і літератури Чорнобаївської гімназії.

Рябуха Саміра, учениця Чорнобаївської гімназії, яка зайняла ІІІ місце у ІІ етапі Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України у секції «Українська література», науковий керівник Підорван Оксана Іванівна, вчитель української мови та літератури Чорнобаївської гімназії.

Лещенко Ростислав, учень Великоканівецького НВК, який зайняв І місце в ІІІ етапі Всеукраїнської олімпіади з астрономії, вчитель фізики та астрономії Великоканівецького НВК, Становський Валентин Іванович.

Харченко Алла, яка зайняла І місце в ІІІ етапі Всеукраїнської олімпіади з історії та ІІ місце у ІІ етапі Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України у секції «Мистецтвознавство», наукові керівники Следь Ірина Іванівна, вчитель історії Чорнобаївської гімназії, науковий керівник Соколан Вікторія Миколаївна, вчитель української мови та літератури Чорнобаївської гімназії.

Головня Єлизавета, Прядка Аня, учениці Чорнобаївської гімназії, які зайняли ІІ та ІІІ місце у ІІ етапі Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України у секціях «Історія України», «Етнологія», науковий керівник Следь Ірина Іванівна вчитель історії Чорнобаївської гімназії.

Туркота Анна, учениця Чорнобаївської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №1, яка зайняла І місце в ІІІ етапі Всеукраїнської олімпіади з трудового навчання, вчитель трудового навчання Чорнобаївської ЗОШ № 1 Козак Лариса Миколаївна.

Сутула Анастасія, учениця Чорнобаївської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №2, яка зайняла І місце у ІІ етапі Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України у секції «Педагогіка», наукові керівники Куцак Світлана Миколаївна, вчитель української мови і літератури Чорнобаївської ЗОШ №2 та Сутула Володимир Миколайович, вчитель основ здоров’я.

Кандаліна Діана, учениця Чорнобаївської гімназії, яка зайняла І місце у ІІІ етапі Всеукраїнської олімпіади з математики та ІІ місце у ІІ етапі Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України у секції «Технологія виробництва продукції тваринництва та ветеринарна медицина», науковий керівник Кикоть Лариса Григорівна, вчитель математики Чорнобаївської гімназії.

Баль Анастасія, учениця Малобурімської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів, яка зайняла ІІ та ІІІ місце у ІІ етапі Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України у секціях «Філософія», «Укрїнська мова», наукові керівники Бабак Валентина Антонівна, вчитель української мови та літератури та Авраменко Лариса Леонідівна, педагог-організатор Малобурімської ЗОШ

Гурин Катерина, учениця Чорнобаївської гімназії, яка зайняла І місце в ІІ етапі Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України у секції «Літературна творчість», науковий керівник Назаренко Юлія Юріївна, вчитель української мови і літератури Чорнобаївської гімназії.

Гонтар Дарина, учениця Чорнобаївської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №1, яка зайняла І місце у ІІ етапі Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України у секції «Прикладна мікро та макроекономіка», наукові керівники Лукашенко Тетяна Борисівна, вчитель математики Чорнобаївської ЗОШ № 1 та Чорногор Валентина Вікторівна, вчитель зарубіжної літератури Чорнобаївської ЗОШ №1.

Лукашенко Назар, учень Чорнобаївської гімназії, який зайняв ІІ місце у ІІ етапі Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України у секції «Прикладна мікро та макроекономіка», науковий керівник Командіренко Валентина Миколаївна, вчитель початкових класів, та Лукашенко Тетяна Борисівна, вчитель математики Чорнобаївської ЗОШ №1.

Гуназа Роман, учень Чорнобаївської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №1, який зайняв ІІ місце у ІІ етапі Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України у секції «Охорона здоров’я», наукові керівники Синьоок Валентина Іванівна, практичний психолог Чорнобаївської ЗОШ №1 та Зражевська Таміла Володимирівна, вчитель початкових класів Чорнобаївської ЗОШ №1.

Новіков Роман, учень Чорнобаївської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №1, який зайняв ІІ місце у ІІ етапі Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України у секції «Психологія», науковий керівник Редька Сергій Миколайович, вчитель зарубіжної літератури та Синьоок Валентина Іванівна, практичний психолог Чорнобаївської ЗОШ №1

Кириченко Вероніка, учениця Чорнобаївської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №1, яка зайняла ІІ місце у ІІ етапі Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України у секції «Психологія», науковий керівник Подкуйко Валентина Вікторівна, вчитель початкових класів та Синьоок Валентина Іванівна, практичний психолог, Чорнобаївської ЗОШ №1.

Шестакова Оксана, учениця Веселохутірського навчально-виховного комплексу, яка зайняла ІІ місце у Міжнародному конкурсі з українознавства для учнів 8-11 класів закладів загальної середньої освіти в номінації «Наукова робота», науковий керівник Домаш Любов Дмитрівна, вчитель історії Веселохутірського НВК.

Мурав’я Аліна, учениця Чорнобаївської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №1, яка зайняла ІІ місце у ІІ етапі Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України у секції «Мистецтвознавство», науковий керівник Удовенко Наталія Григорівна, вчитель зарубіжної літератури та Мовчан Лариса Василівна, вчитель англійської мови Чорнобаївської ЗОШ № 1.

Колектив екологічної просвіти «Екос», який зайняв ІІ місце у фінальному етапі Всеукраїнського конкурсу «Земля – наш спільний дім» та заступник директора з виховної роботи Великобурімської ЗОШ Стеблян Таміла Павлівна.

Рубан Дмитро, учень Чорнобаївської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №2, який зайняв ІІ місце в ІІІ етапі Всеукраїнської олімпіади з трудового навчання, вчитель трудового навчання Чорнобаївської ЗОШ № 2 Наконешний Микола Михайлович.

Корнієнко Євгенія, учениця Чорнобаївської гімназії, яка зайняла І місце у ІІ етапі Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України у секції «Метеорологія та кліматологія», науковий керівник Тараненко Ірина Вікторівна, вчитель трудового навчання Чорнобаївської гімназії .

Ткаченко Каріна, учениця Чорнобаївської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №1, яка зайняла І місце у ІІ етапі Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України у секції «Психологія», науковий керівник Понежа Світлана Вікторівна, вчитель української мови і літератури, та Черінько Наталія Василівна, вчитель англійської мови Чорнобаївської ЗОШ № 1.

Сергєєв Максим, учень Чорнобаївської гімназії, який зайняв ІІ місце у ІІ етапі Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України у секції «Менеджмент та маркетинг», науковий керівник Ворчук Лідія Федорівна, Каплуненко Лариса Петрівна, вчителі математики Чорнобаївської гімназії

Сиротенко Дарина, учениця Чорнобаївської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №1, яка зайняла ІІ місце у ІІ етапі Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України у секції «Психологія», науковий керівник Сиротенко Олена Леонідівна, вчитель початкових класів Чорнобаївської ЗОШ № 1.

Конакбаєва Аня, учениця Чорнобаївської гімназії, яка зайняла ІІ місце у ІІ етапі Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України у секції «Статистика», науковий керівник Мунька Сергій Володимирович, вчитель математики Чорнобаївської гімназії.

Волох Мирослава, учениця Чорнобаївської гімназії, яка зайняла ІІ місце у ІІ етапі Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України у секції «Філософія», науковий керівник Волох Леся Володимирівна, вчитель історії Чорнобаївської ЗОШ № 1.

Алієва Софія, учениця Чорнобаївської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №1, яка зайняла ІІІ місце в обласному етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади з правознавства, підготувала вчитель історії Чорнобаївської ЗОШ № 1 Волох Леся Володимирівна.

Буценко Владислава, учениця Чорнобаївської гімназії, яка зайняла ІІ місце у ІІ етапі Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України у секціях «Медицина», науковий керівник Тарандушка Тетяна Іванівна, вчитель хімії Чорнобаївської гімназії.

Колотій Євгеній, учень Чорнобаївської гімназії, який зайняв ІІІ місце у ІІ етапі Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України у секціях «Технологія виробництва продукції тваринництва та ветеринарна медицина», науковий керівник Тарандушка Тетяна Іванівна.

Гурин Софія, яка зайняли ІІ місце у ІІ етапі Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України у секції «Фольклористика», науковий керівник Войцях Світлана Анатоліївна, вчитель музики Чорнобаївської гімназії

Бреус Дарина, учениця Чорнобаївської гімназії, яка зайняли ІІІ місце у ІІ етапі Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України у секції «Фольклористика», науковий керівник Войцях Світлана Анатоліївна

Кравченко Дарія, учениця Богодухівського навчально-виховного комплексу «Дошкільний навчальний заклад-загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів», яка зайняла ІІІ місце в обласному етапі Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика, вчитель української мови і літератури Богодухівського НВК Чернуцька Тетяна Григорівна

Головко Валерія, учениця Чорнобаївської гімназії, яка зайняла ІІІ місце в обласному етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади з англійської мови, вчитель англійської мови Чорнобаївської гімназії Романенко Ірина Володимирівна.

Лепський Максим, учень Чорнобаївської гімназії, який зайняв ІІІ місце в обласному етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади з географії, вчитель географії Чорнобаївської гімназії Копиця Віра Григорівна.

Прядка Антон, учень Чорнобаївської гімназії, який зайняв ІІІ місце в обласному етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади з інформатики, вчитель інформатики Чорнобаївської гімназії Коршун Сергій Борисович.

Вдовіна Софія, учениця Великоканівецького навчально-виховного комплексу «Дошкільний навчальний заклад-загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів», яка зайняла ІІІ місце у ІІ етапі Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України у секції «Українська мова», вчитель української мови і літератури Великоканівецького НВК Кононенко Світлана Іванівна.

Етнографічний гурт «Цвіт калини», який зайняв ІІ місце у Всеукраїнському дитячо-юнацькому фестивалі-конкурсі естрадної пісні «Різдвяна зіронька», науковий керівник Кононенко Світлана Іванівна, заступник з виховної роботи Великоканівецького НВК.

Фото без описуФото без описуФото без опису

У номінації «Обдарованість та творчість» нагороджені учасники освітнього процесу Центру дитячої та юнацької творчості:

Вихованці гуртка: «Хенд мейд»:

Кравченко Ліза - за І місце у Всеукраїнському арт фестивалі мистецтв «Військові обереги від святого Миколая»  та І місце у Всеукраїському конкурсі «Український орнамент Перемоги»;

Демченко Анна К - за І місце у Всеукраїнському конкурі мистецтв «Дивограй»

керівник гуртка: «Хенд мейд», який працює на базі Богодухівського НВК Дробницька Тетяна Валеріївна.

Вихованці гуртка «Фантазія»:

Дідора Софія за - І місце Всеукраїнському конкурсі майстрів та художників «Мальовнича Україна»;

Абінякіна Анастасія  - за І місце у Всеукраїнському конкурсі майстрів та художників «Мальовнича Україна»;

Макаренко Андрій – за ІІ місце у Всеукраїнському конкурсі мистецтв «Український розмай»;

  •  ІІ місце у Всеукраїнському конкурсі мистецтв «Різдвяна Україна»;
  • ІІІ місце у Всеукраїнському конкурсі «Новорічна композиція»

та їх керівник - Хоменко Інна Валентинівна

Вихованці народного гуртка декоративно-ужиткового мистецтва «Юний художник»:

Перехрест Ірина - за ІІІ місце Всеукраїнського фестивалю вшанування воїнів «Розстріляна молодість»,

Устименко Іванна  - за І місце у Всеукраїнському конкурсі «Новорічна композиція» та ІІ місце у Всеукраїнському дитячо-юнацькому фестивалі «Різдвяна зіронька»;

Древаль Софія – за ІІ місце у Всеукраїнському дитячо-юнацькому фестивалі «Різдвяна зіронька»

Авраменко Дарія за - І місце у Всеукраїнському дитячо-юнацькому фестивалі «Різдвяна зіронька»

Лобода Олена за - І місце Всеукраїському конкурсі «Український орнамент Перемоги»

Онищенко Наталія  – за І місце у Всеукраїнському конкурсі «Космічні фантазії», за - ІІІ місце Всеукраїнському фестивалі вшанування воїнів «Розстріляна молодість»

Семікоз Богдан, переселенець із м.Лисичанськ – за ІІІ місце у Всеукраїнському конкурсі «Український сувенір»

Підготувала вихованців до участі у конкурсах керівник гуртка Стеблина Ольга Петрівна, вихованці якої Синьоок Влада, Грицай Богдана та Гармаш Софія разом з керівником сьогодні отримують нагороди за перемогу у Всеукраїнському конкурсі «Роду криниця віща» на Тарасовій горі в м.Каневі.

Вихованці гуртка «Творча майстерня», який працює на базі Великобурімської ЗОШ І-ІІІст:

Ганненко Інна  – за ІІ місце у Всеукраїнському фестивалі вшанування воїнів «Розстріляна молодість»

Плахтій Олеся - за І місце у Всеукраїнському конкурсі мистецтв «Дивограй»

Забой Анастасія - за ІІ місце у Всеукраїнському конкурсі «Космічні фантазії»

та їх керівник Погребняк Тетяна Володимирівна

Вихованці народного вокального гуртка «Барви»

Чорненко Варвара  - за І місце у ІІ Міжнародному фестивалі-конкурсі мистецтв «До небес долетять голоси»

Шепель Анна – за І місце у VІІ Міжнародному фестивалі-конкурсі мистецтв «Харків фест 2023»

керівник народного вокального гуртка «Барви» Центру дитячої та юнацької творчості Жовтова Тетяна Дмитрівна.

Сімейко Вікторія - за І місце XІ Міжнародного двотурового конкурсу музичного мистецтва у номінації «Вокал»

Гурин Артем - за ІІ місце 7 Міжнародного двотурового конкурсу «Харків Фест-2023».

Фото без опису

У номінації «Талант року» нагороджені :

 Абінякіна Анастасія, учениця класу бандури Чорнобаївської дитячої школи мистецтв, за І місце на Міжнародному фестивалі-конкурсі «Україна єднає світ»;

  Яременко Юлія, учениця класу бандури Чорнобаївської дитячої школи мистецтв, за І місце на Міжнародному фестивалі-конкурсі «Україна єднає світ»;

Лавренко Вероніка, учениця класу бандури Чорнобаївської дитячої школи мистецтв, за ІІІ місце на Всеукраїнському багатожанровому двотуровому конкурсі мистецтв «Новорічні дива»;

Викладач класу бандури Чорнобаївської дитячої школи мистецтв Райман Лариса Євгенівна,

  Древаль Софія, учениця класу бандури Чорнобаївської дитячої школи мистецтв, за І місце на Міжнародному двотуровому фестивалі-конкурсі мистецтв «До небес долетять голоси;

  Язикова Марія, учениця класу бандури Чорнобаївської дитячої школи мистецтв, за ІІ місце на Міжнародному двотуровому фестивалі-конкурсі мистецтв «До небес долетять голоси»;

  Лук’ященко Вероніка, учениця класу бандури Чорнобаївської дитячої школи мистецтв, за ІІ місце на Міжнародному двотуровому фестивалі-конкурсі мистецтв «Kharkiv-Fest-2023»;

  Купчин Надія, учениця класу бандури Чорнобаївської дитячої школи мистецтв, за І місце на ХІІ двотуровому Міжнародному фестивалі-конкурсі мистецтв «Dance Song Fest – 2023»;

Бреус Дарина, випускниця класу бандури Чорнобаївської дитячої школи мистецтв, за І місце на Міжнародному двотуровому фестивалі-конкурсі мистецтв “Super art – 2022” ;

Плахотна Марта, випускниця класу бандури Чорнобаївської дитячої школи мистецтв, за ІІ місце на Міжнародному двотуровому фестивалі-конкурсі мистецтв “Super art – 2022”;

 Викладач Чорнобаївської дитячої школи мистецтв Самченко Тетяна Сергіївна.

Понежа Анастасія, учениця класу бандури Чорнобаївської дитячої школи мистецтв, за І місце на V Міжнародному фестивалі- конкурсі мистецтв “Super art – 2022”; 

   Новохатько Анастасія , учениця класу бандури Чорнобаївської дитячої школи мистецтв, за І місце на Міжнародному двотуровому фестивалі-конкурсі мистецтв «До небес долетять голоси»;

  Максимчук Богдана, учениця класу сольного співу Чорнобаївської дитячої школи мистецтв, за І місце на V Міжнародному фестивалі- конкурсі мистецтв “Super art – 2022” ;

  Русняк Костянтин, учень класу сольного співу Чорнобаївської дитячої школи мистецтв, за І місце на ХІІ двотуровому Міжнародному фестивалі-конкурсі мистецтв «Dance Song Fest - 2023»;

  Труш Кіра, учениця класу сольного співу Чорнобаївської дитячої школи мистецтв, за ІІ місце на Міжнародному двотуровому фестивалі-конкурсі мистецтв «Kharkiv-Fest-2023»; 

  Волох Мирослава, учениця класу сольного співу Чорнобаївської дитячої школи мистецтв, за ІІ місце на ХІІ двотуровому Міжнародному фестивалі-конкурсі мистецтв «Dance Song Fest - 2023»;

Чорнобай Марія, учениця класу сольного співу Чорнобаївської дитячої школи мистецтв, за І місце на ХІІ двотуровому Міжнародному фестивалі-конкурсі мистецтв «Dance Song Fest – 2023;

Вокальний гурт у складі Волох Мирослави, Чорнобай Марії, Бреус Дарини , Лободи Олени за ІІ місце на Всеукраїнському двотуровому конкурсі мистецтв «Дивограй»;

Викладач Чорнобаївської дитячої школи мистецтв  Танцюра Тетяна Григорівна.

Лобода Олена,  учениця класу сольного співу Чорнобаївської дитячої школи мистецтв, за І місце на ХІІ двотуровому Міжнародному фестивалі-конкурсі мистецтв «Dance Song Fest - 2023»;

Соколан Марія, учениця класу сольного співу Чорнобаївської дитячої школи мистецтв, за ІІ місце на ХІІ двотуровому Міжнародному фестивалі-конкурсі мистецтв «Dance Song Fest - 2023»;

Викладач Чорнобаївської дитячої школи мистецтв Войцях Світлана Анатоліївна.

Яковенко Вікторія, учениця класу фортепіано Чорнобаївської дитячої школи мистецтв, за І місце на V Міжнародному конкурсі мистецтв «Super Art Winter 2022» ;

  Зоря Єлізавета, учениця класу фортепіано Чорнобаївської дитячої школи мистецтв, за ІІ місце на VІIІ Міжнародному академічному учнівському та студентському конкурсі музичного мистецтва «Дніпровські хвилі»;

  Ганноцька Владислава, учениця класу фортепіано Чорнобаївської дитячої школи мистецтв, за ІІ місце на Міжнародному двотуровому фестивалі-конкурсі мистецтв «Kharkiv-Fest-2023» ;

  Уманець Ангеліна, учениця класу фортепіано Чорнобаївської дитячої школи мистецтв, за ІІ місце на Міжнародному багатожанровому фестивалі-конкурсі «СВЯТО ТАЛАНТІВ.ЗОРЯНИЙ ШЛЯХ»;

Фортепіанне тріо у складі Підгори Крістіни, Ганноцької Владислави та Лук’ященко Валерії за І місце на Міжнародному багатожанровому фестивалі-конкурсі «ЗИМОВА ФАНТАЗІЯ. РІЗДВЯНІ ВІЗЕРУНКИ»;

 Викладач Чорнобаївської дитячої школи мистецтв Лобода Олена Валеріївна.

  Куць Євгеній, учень класу фортепіано Чорнобаївської дитячої школи мистецтв, за І місце на Міжнародному двотуровому фестивалі-конкурсі мистецтв «До небес долетять голоси»;

  Онищенко Богдан, учень класу фортепіано Чорнобаївської дитячої школи мистецтв, за ІІІ місце на Міжнародному двотуровому фестивалі-конкурсі мистецтв «Kharkiv-Fest-2023»;

 Викладач Чорнобаївської дитячої школи мистецтв Пхіденко Алла Володимирівна.

Аверіна Аріна, учениця класу сольного співу Чорнобаївської дитячої школи мистецтв, за ІІ місце на VІIІ Міжнародному академічному учнівському та студентському конкурсі музичного мистецтва «Дніпровські хвилі»;

Аверіна Анастасія, учениця класу сольного співу Чорнобаївської дитячої школи мистецтв, за ІІ місце на VІIІ Міжнародному академічному учнівському та студентському конкурсі музичного мистецтва «Дніпровські хвилі»;

Козик Надія , учениця класу сольного співу Чорнобаївської дитячої школи мистецтв, за І місце на VIІI Міжнародному багатожанровому двотуровому конкурсі мистецтв «Чорноморські вітрила»;

Хорошко Кіра, учениця класу сольного співу Чорнобаївської дитячої школи мистецтв, за ІІІ місце на XІ Міжнародному двотуровому учнівському та студентському конкурсі музичного мистецтва «Київський колорит»;

Яременко Діана, учениця класу сольного співу Чорнобаївської дитячої школи мистецтв, за ІІ місце на Всеукраїнському двотуровому конкурсі мистецтв «Дивограй»;

Кулик Анастасія, учениця класу сольного співу Чорнобаївської дитячої школи мистецтв, за ІІ місце на Всеукраїнському двотуровому конкурсі мистецтв «Дивограй»;

Воропай Дар’я, випускниця класу сольного співу Чорнобаївської дитячої школи мистецтв, за ІІ місце на VІIІ Міжнародному академічному учнівському та студентському конкурсі музичного мистецтва «Дніпровські хвилі»;

дует у складі Воропай Дар’ї та Сімейко Вікторії за І місце на Всеукраїнському двотуровому конкурсі мистецтв «Дивограй»;

Вокальний ансамбль «Намистечко» старша група за І місце на Всеукраїнському двотуровому конкурсі мистецтв «Дивограй » на отримання одноразової грошової винагороди у розмірі 1000 гривень

Вокальний ансамбль «Намистечко» молодша група за І місце на Всеукраїнському двотуровому конкурсі мистецтв «Дивограй»;

Викладач Чорнобаївської дитячої школи мистецтв П’ятікова Валентина Вікторівна.

Калашник Євгенія, учениця класу гітари Чорнобаївської дитячої школи мистецтв, за ІІ місце на Міжнародному двотуровому фестивалі-конкурсі мистецтв «До небес долетять голоси»;

Макаренко Андрій, учень класу гітари Чорнобаївської дитячої школи мистецтв, за І місце на Всеукраїнському багатожанровому двотуровому конкурсі мистецтв «Козацькому роду нема переводу»;

Грицай Арсен, випускник класу гітари Чорнобаївської дитячої школи мистецтв, за ІІ місце на Міжнародному двотуровому фестивалі-конкурсі мистецтв «До небес долетять голоси»;

Викладач Чорнобаївської дитячої школи мистецтв  Варварук Ніна Петрівна.

   Науменко Софія, учениця класу сольного співу Чорнобаївської дитячої школи мистецтв, за ІІ місце на Міжнародному двотуровому фестивалі-конкурсі мистецтв «Kharkiv-Fest-2023» на отримання щомісячної стипендії;

  Ляпкало Поліна, учениця класу сольного співу Чорнобаївської дитячої школи мистецтв, за І місце на Міжнародному двотуровому фестивалі-конкурсі мистецтв «Kharkiv-Fest-2023» на отримання щомісячної стипендії ;

  Дідора Софія, учениця класу сольного співу Чорнобаївської дитячої школи мистецтв, за ІІ місце на Всеукраїнському професійному двотуровому учнівському та студентському конкурсі «Чарівний камертон» на отримання щомісячної стипендії;

  Кривицький Олександр, учень класу сольного співу Чорнобаївської дитячої школи мистецтв, за І місце на Міжнародному двотуровому фестивалі-конкурсі мистецтв «До небес долетять голоси» на отримання щомісячно;

  Жовтова Дар’я , учениця класу сольного співу Чорнобаївської дитячої школи мистецтв, за І місце на Міжнародному двотуровому фестивалі-конкурсі мистецтв «До небес долетять голоси» на отримання щомісячної стипендії;

  Ковба Анна, учениця класу сольного співу Чорнобаївської дитячої школи мистецтв, за І місце на Міжнародному двотуровому фестивалі-конкурсі мистецтв «До небес долетять голоси» на отримання щомісячної стипендії;

Герасимчук Яна, випускниця класу сольного співу Чорнобаївської дитячої школи мистецтв, за І місце на Міжнародному двотуровому фестивалі-конкурсі мистецтв «Kharkiv-Fest-2023» на отримання одноразової грошової винагороди;

Бреус Анастасія, випускниця класу сольного співу Чорнобаївської дитячої школи мистецтв, за І місце на ХІІ двотуровому Міжнародному фестивалі-конкурсі мистецтв «Dance Song Fest - 2023» на отримання одноразової грошової винагороди;

Вокальний ансамбль «Країна мрій» за І місце на Міжнародному двотуровому фестивалі-конкурсі мистецтв «Kharkiv-Fest-2023» на отримання одноразової грошової винагороди;

 Викладач Чорнобаївської дитячої школи мистецтв Жовтова Тетяна Дмитрівна.

  Жицький Олег, учень класу баяну Чорнобаївської дитячої школи мистецтв, за ІІ місце на Міжнародному двотуровому фестивалі-конкурсі мистецтв «Kharkiv-Fest-2023» на отримання щомісячної стипендії;

Петраш Олександр, випускник класу баяну Чорнобаївської дитячої школи мистецтв Олександровичу, за І місце на Міжнародному двотуровому фестивалі-конкурсі мистецтв «Kharkiv-Fest-2023» на отримання одноразової грошової винагороди;

 Викладач Чорнобаївської дитячої школи мистецтв Свиденко Сергій Васильович.

Фото без описуФото без опису

У номінації «Спортивна надія»

 Бондаренко Юлія, вихованка Чорнобаївської селищної дитячо- юнацької спортивної школи за І місце у Всеукраїнському турнірі з боротьби самбо пам'яті героя України Вадима Зеленюка, за три ІІІ місця у Чемпіонаті України з боротьби самбо;

Лук'яненко Ілона, вихованка Чорнобаївської селищної дитячо-юнацької спортивної школи за ІІ місце  Всеукраїнському турнірі з самбо пам'яті героя України Вадима Зеленюка, за ІІ місце у Всеукраїнському турнірі з дзюдо на підтримку Збройних Сил України, ІІІ місце у Всеукраїнському турнірі з дзюдо «Естафета поколінь»;

Олішевич Володимир, вихованець Чорнобаївської селищної дитячо-юнацької спортивної школи за ІІ місце у Всеукраїнському турнірі з дзюдо «Естафета поколінь», ІІІ місце у Всеукраїнському турнірі з дзюдо на підтримку Збройних Сил України;

Корнієнко Богдана, вихованка Чорнобаївської селищної дитячо- юнацької спортивної школи за ІІ місце у Всеукраїнському турнірі з дзюдо на підтримку Збройних Сил, та ІІІ місце у Всеукраїнському турнірі з дзюдо «Естафета поколінь»; 

Обіход Богдан, вихованець Чорнобаївської селищної дитячо- юнацької спортивної школи за ІІ місце у Всеукраїнському турнірі з дзюдо «Естафета поколінь», ІІІ місце у Всеукраїнському турнірі з дзюдо на підтримку Збройних Сил України;

Кравченко Аліна, вихованка Чорнобаївської селищної дитячо- юнацької спортивної школи за І місце у Всеукраїнському турнірі з дзюдо «Естафета поколінь», ІІІ місце у Всеукраїнському турнірі з дзюдо на підтримку Збройних Сил України;

Базило Аня, вихованка Чорнобаївської селищної дитячо - юнацької спортивної школи за І місце у Всеукраїнському турнірі з дзюдо «Естафета поколінь»;

Керей Аліна, вихованка Чорнобаївської селищної дитячо - юнацької спортивної школи за ІІ місце у Всеукраїнському турнірі з дзюдо «Естафета поколінь», ІІІ місце у Всеукраїнському турнірі з дзюдо на підтримку Збройних Сил України;

Керей Каріна, вихованка Чорнобаївської селищної дитячо- юнацької спортивної школи за ІІ місце у Всеукраїнському турнірі з дзюдо «Естафета поколінь», ІІ місце у Всеукраїнському турнірі з дзюдо на підтримку Збройних Сил України

Музика Євгенія, вихованка Чорнобаївської селищної дитячо- юнацької спортивної школи за І місце у Всеукраїнському турнірі з дзюдо на підтримку Збройних Сил України, ІІ місце у Всеукраїнському турнірі з дзюдо «Естафета поколінь»;

Грицай Кіріл, вихованець Чорнобаївської селищної дитячо- юнацької спортивної школи на отримання щомісячної стипендії за І місце у Всеукраїнському турнірі з дзюдо на підтримку Збройних Сил України;

Олішевич Олександр, вихованець Чорнобаївської селищної дитячо- юнацької спортивної школи за ІІІ місце у Всеукраїнському турнірі з дзюдо «Естафета поколінь»;

Третяк Олександр, вихованець Чорнобаївської селищної дитячо- юнацької спортивної школи за ІІІ місце у Всеукраїнському турнірі з дзюдо «Естафета поколінь»;

Шепель Софія, вихованка Чорнобаївської селищної дитячо- юнацької спортивної школи за ІІІ місце у Всеукраїнському турнірі з дзюдо «Естафета поколінь»;

Сукач Олександр, вихованець Чорнобаївської селищної дитячо- юнацької спортивної школи за ІІІ місце у Всеукраїнському турнірі з дзюдо «Естафета поколінь»;

Пахомова Анастасія, вихованка Чорнобаївської селищної дитячо- юнацької спортивної школи за ІІ місце у Всеукраїнському турнірі з дзюдо «Естафета поколінь»;

Головко Олександр, вихованець Чорнобаївської селищної дитячо- юнацької спортивної школи за ІІІ місце у Всеукраїнському турнірі з дзюдо «Естафета поколінь»;

Волошина Анастасія, вихованка Чорнобаївської селищної дитячо- юнацької спортивної школи за ІІІ місце у Всеукраїнському турнірі з дзюдо «Естафета поколінь»;

Бородуліна Анастасія, вихованка Чорнобаївської селищної дитячо- юнацької спортивної школи за ІІІ місце у Всеукраїнському турнірі з дзюдо «Естафета поколінь»;

Тертишник Софія, вихованка Чорнобаївської селищної дитячо- юнацької спортивної школи за ІІІ місце у Всеукраїнському турнірі з дзюдо «Естафета поколінь», ІІІ місце у Всеукраїнському турнірі з дзюдо на підтримку Збройних Сил України;

За якісну підготовку юних спортсменів грошові винагороди отримали тренери-викладачі Чорнобаївської селищної дитячо-юнацької спортивної школи: Захарченко Оксана Василівна, Снітко Анатолій Євгенович, Дражніков Сергій Сергійович.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь