A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорнобаївська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

День Героїв

Дата: 23.05.2023 09:15
Кількість переглядів: 88

   23 травня в Україні відзначають День Героїв — щорічне свято на честь українських вояків — борців за волю України.

   День Героїв - день пам'яті всіх українців, що присвятили своє життя боротьбі за свободу та незалежністьУкраїни. Українські герої – це прості люди, жінки та чоловіки, хлопці та дівчата, діти та літні люди, які стали до лав: руських дружин великого князя Святослава і короля Данила, козацьких полків Богдана Хмельницького, Івана Мазепи, Івана Виговського, Української Галицької Армії, Мирона Тарнавського, Січових стрільців, Дмитра Вітовського, Армії Української Народної Республіки, Симона Петлюри, Організації Українських Націоналістів, Євгена Коновальця і Степана Бандери, Української Повстанської Армії, членів визвольного руху, шестидесятників, активістів, Героїв Небесної сотні, Воїнів-Героїв Збройних Сил України.

 

   23 травня в Чорнобаївській громаді з нагоди Дня Героїв  селищний голова  Сергій Любивий, заступники селищного голови, керівники підприємств,  установ та організацій селищної комунальної власності, керівники і працівники структурних підрозділів  Чорнобаївської селищної ради, громадськість вшанували    велику людську, громадянську і національну відвагу та самовідданість, силу духу і стійкість загиблих  Героїв хвилиною мовчання та  поклали квіти до пам’ятного знаку «Борцям за  волю України».  

Фото без опису

Українські Герої — це українці, які жили в різні епохи й захищали свою рідну землю.   Сьогодні ж це свято всіх Героїв - Захисників України, які боронять Україну і українців від навали російської орди.

 

СЛАВА УКРАЇНІ!

 

ГЕРОЯМ СЛАВА!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь