Чорнобаївська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

Дорогі діти Чорнобаївської громади!

Дата: 01.06.2023 08:41
Кількість переглядів: 64

   Дитинство - це чудова пора сподівань та здійснення мрій. У перший літній день в Україні, як і в усьому світі, відзначають добре і радісне свято - Міжнародний день захисту дітей.

   Але, на жаль, з військовою агресією російських військ проти України,  день захисту прав дітей   набув для кожного з нас  іншого значення. Наразі ми акцентуємо увагу нашого суспільства не тільки на турботі  про захист прав і свобод дітей в родинах і оточенні, а   привертаємо увагу всього світу до жахіть війни, що відбуваються  на території  України  по відношенню до дітей, які втратили батьків і рідні домівки від військових дій окупантів, а також дітей, що отримали поранення та втратили здоров’я  від обстрілів та вибухів під час збройних атак ворога, окупації, або були незаконно вивезені з України.  Кожен, хто стоїть за цими злодіяннями, обов’язково повинен бути покараний.

      У  дітей  не повинно бути нещасливого дитинства, і за це маємо відповідати ми, дорослі, тому турбота про дітей, захист їхніх прав повинен стати одним з найголовніших наших обов'язків, особливо в умовах війни. Збройні Сили України здійснюють захист та мужньо протистоять ворогу. А ми, дорослі, в цей непростий період, повинні  щохвилини зігрівати теплом і любов'ю кожне дитяче серце, об'єднувати зусилля заради майбутнього, і тоді маленькі громадяни виростуть  гідними людьми й неодмінно стануть гордістю України.

   Дорогі наші діти, зичу вам,   міцного здоров'я, успіхів,   змістовного відпочинку під час літніх канікул, набиратися сил і енергії до наступного етапу здобуття знань.   Ви – наша надія і наше майбутнє, ви - майбутнє нашої держави.

   Перемозі обов’язково  бути!

   Все буде Україна!

З повагою -

Чорнобаївський селищний голова                  Сергій ЛЮБИВИЙ

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь