Чорнобаївська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

Дата: 01.07.2023 11:32
Кількість переглядів: 93

ідповідно до пункту 41 постанови КМУ від 11.10.2016 № 710 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами))

 

  1. Найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань:

 

Відділ житлово-комунального господарства,  комунальної власності, охорони довкілля та земельних відносин Чорнобаївської селищної ради; 19901, смт.Чорнобай, вул. Центральна,154, код за ЄДРПОУ –  44153823.

 

  1. Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі і частин предмета закупівлі: Поточний ремонт вул. Різдвяна в с. Тарасівка Чорнобаївської селищної територіальної громади Черкаської області. (код ДК 021:2015- 45230000-8 Будівництво трубопроводів, ліній зв’язку та електропередач, шосе, доріг, аеродромів і залізничних доріг; вирівнювання поверхонь).

 

  1. Очікувана вартість предмета закупівлі: 344 000,00 грн. (Триста сорок чотири тисячі грн. 00 коп.) з урахуванням ПДВ.

 

  1. Процедура закупівлі: відкриті торги особливостями.

 

  1. Мета проведення закупівлі: проведення поточного ремонту вул. Різдвяна в с. Тарасівка Чорнобаївської селищної територіальної громади Черкаської області.

 

  1. Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі: Інформація про технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі наведена в Додатку № 2 до тендерної документації «ТЕХНІЧНІ ВИМОГИ до предмету закупівлі». Технічні та якісні характеристики предмета закупівлі визначені відповідно до потреб замовника.

 

  1. Обґрунтування розміру бюджетного призначення: розмір бюджетного призначення визначено відповідно до річної потреби, та затвердженого кошторису на 2023 рік.

 

  1. Обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі: Визначення очікуваної вартості предмета закупівлі обумовлено статистичним аналізом загальнодоступної інформації про ціну предмета закупівлі на підставі затвердженої центральним органом виконавчої влади, що забезпечує формування та реалізує державну політику у сфері публічних закупівель, примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі, а саме: згідно з пунктом 1 розділу ІІІ наказу Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України від 18.02.2020  № 275 із змінами.

 

  1. Посилання   на   процедуру    закупівлі    в    електронній    системі    закупівель:

https://zakupki.prom.ua/gov/tenders/UA-2023-07-01-000056-a/lot-bd3b7af0748a49efbcbff1428ef00aab

 

  1. Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі:

Повний обсяг робіт/надання послуг підлягає виконанню до 01.09.2023 р.

1 Обсяги послуг мають виконуватись в технологічному комплексі та передбачати - навантаження і перевезення відповідних матеріалів, робітників, інструмента, дорожніх знаків, огороджень і інших супутніх необхідних та обов'язкових робіт та витрат.

2.Учасники (підрядники) мають дотримуватись вимог ДСТУ Б В.2.7-119:2011 «Суміші асфальтобетонні і асфальтобетон дорожний та аеродромний»; ДСТУ Б В.2.7-127:2015

3. Матеріали можуть бути замінені на аналогічні з тими самими характеристиками за відповідним обгрунтуванням, крім цього матеріали повинні мати сертифікат якості.

4. У разі посилання у технічному завданні на конкретну торговельно марку чи фірму, патент, конструкцію або тип предмета закупівлі, джерело його походження або виробника, Учасник може використовувати «еквівалент».

5. Технічну специфікацію (технічне завдання) складено з урахуванням потреб усіх категорій користувачів.

6.  При ліквідації ямковості мають застосовуватись сумiшi асфальтобетоннi гарячi i теплi [асфальтобетон щiльний] (дорожнi)(аеродромнi), що застосовуються у верхнiх шарах покриттiв, дрiбнозернистi, тип Б, марка 1 на бітумах з адгезійними добавками (ПАР) та емульсiя бiтумна ЕКШ-60 (учасни має підтвердити можливість застосування емульсії та/або мастики бітумної (на бітумній основі) щляхом надання у складі пропозиції декларації відповідності матеріально-технічної бази вимогам законодавства з питань охорони праці).

 

ВІДОМІСТЬ ОБСЯГІВ РОБІТ (BoQ)

 

 

 

Міжнародна система вимірювання дорожніх робіт та послуг

 

            

з/п

Найменування робіт і витрат

Одиниця виміру

Кількість

Примітки

1

2

3

4

5

1

Знімання асфальтобетонних покриттів доріг за
допомогою машин для холодного фрезерування
асфальтобетонних покриттів

м2

20

 

2

Ремонт щебеневих основ доріг

м2

103

 

3

Розливання в'яжучих матеріалів( 0,35 л/м2)

т

0,14

 

4

Улаштування вирівнювального шару з

асфальтобетонної суміші із застосуванням

укладальників асфальтобетону

т

48

 

 

Під час підготовки тендерної пропозиції технічні розрахунки маються виконуватись в прогрманому комплексі АВК-5 (або аналогічному), на підтвердження у складі пропозиції надається діюча ліцензія (або аналогічний документ) на право користування учасника відповідним програмним комплексом.

Примітка: технічні вимоги повинні бути завірені підписом керівника або уповноваженої особи Учасника та скріплені печаткою учасника (у разі її використання) та надається у спосіб визначений в пункті 1 розділу 3 тендерної документації.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь