Чорнобаївська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

Дата: 01.07.2023 11:33
Кількість переглядів: 67

ідповідно до пункту 41 постанови КМУ від 11.10.2016 № 710 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами))

 

  1. Найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань:

 

Відділ житлово-комунального господарства,  комунальної власності, охорони довкілля та земельних відносин Чорнобаївської селищної ради; 19901, смт.Чорнобай, вул. Центральна,154, код за ЄДРПОУ –  44153823.

 

  1. Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі і частин предмета закупівлі: Поточний ремонт вул. Берегова в смт. Чорнобай Черкаської області. (код ДК 021:2015- 45230000-8 Будівництво трубопроводів, ліній зв’язку та електропередач, шосе, доріг, аеродромів і залізничних доріг; вирівнювання поверхонь).

 

  1. Очікувана вартість предмета закупівлі: 313 900,00 грн. (Триста тринадцять тисяч дев’ятсот грн. 00 коп.) з урахуванням ПДВ.

 

  1. Процедура закупівлі: відкриті торги особливостями.

 

  1. Мета проведення закупівлі: проведення поточного ремонту вул. Берегова в смт. Чорнобай Черкаської області.

 

  1. Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі: Інформація про технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі наведена в Додатку № 2 до тендерної документації «ТЕХНІЧНІ ВИМОГИ до предмету закупівлі». Технічні та якісні характеристики предмета закупівлі визначені відповідно до потреб замовника.

 

  1. Обґрунтування розміру бюджетного призначення: розмір бюджетного призначення визначено відповідно до річної потреби, та затвердженого кошторису на 2023 рік.

 

  1. Обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі: Визначення очікуваної вартості предмета закупівлі обумовлено статистичним аналізом загальнодоступної інформації про ціну предмета закупівлі на підставі затвердженої центральним органом виконавчої влади, що забезпечує формування та реалізує державну політику у сфері публічних закупівель, примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі, а саме: згідно з пунктом 1 розділу ІІІ наказу Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України від 18.02.2020  № 275 із змінами.

 

  1. Посилання   на   процедуру    закупівлі    в    електронній    системі    закупівель:

https://zakupki.prom.ua/gov/tenders/UA-2023-07-01-000061-a/lot-60a11d57f1064cfd9c494c0211623b49

 

  1. Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі:

Повний обсяг робіт/надання послуг підлягає виконанню до 01.09.2023 р.

1 Обсяги послуг мають виконуватись в технологічному комплексі та передбачати - навантаження і перевезення відповідних матеріалів, робітників, інструмента, дорожніх знаків, огороджень і інших супутніх необхідних та обов'язкових робіт та витрат.

2.Учасники (підрядники) мають дотримуватись вимог ДСТУ Б В.2.7-119:2011 «Суміші асфальтобетонні і асфальтобетон дорожний та аеродромний»; ДСТУ Б В.2.7-127:2015

3. Матеріали можуть бути замінені на аналогічні з тими самими характеристиками за відповідним обгрунтуванням, крім цього матеріали повинні мати сертифікат якості.

4. У разі посилання у технічному завданні на конкретну торговельно марку чи фірму, патент, конструкцію або тип предмета закупівлі, джерело його походження або виробника, Учасник може використовувати «еквівалент».

5. Технічну специфікацію (технічне завдання) складено з урахуванням потреб усіх категорій користувачів.

6.  При ліквідації ямковості мають застосовуватись сумiшi асфальтобетоннi гарячi i теплi [асфальтобетон щiльний] (дорожнi)(аеродромнi), що застосовуються у верхнiх шарах покриттiв, дрiбнозернистi, тип Б, марка 1 на бітумах з адгезійними добавками (ПАР) та емульсiя бiтумна ЕКШ-60 (учасни має підтвердити можливість застосування емульсії та/або мастики бітумної (на бітумній основі) щляхом надання у складі пропозиції декларації відповідності матеріально-технічної бази вимогам законодавства з питань охорони праці).

 

ВІДОМІСТЬ ОБСЯГІВ РОБІТ (BoQ)

 

 

 

Міжнародна система вимірювання дорожніх робіт та послуг

 

            

з/п

Найменування робіт і витрат

Одиниця виміру

Кількість

Примітки

 

1

2

3

4

5

 

1

Знімання асфальтобетонних покриттів доріг за
допомогою машин для холодного фрезерування
асфальтобетонних покриттів глибиною фрезерування 30 мм

м2

340,2

 

 

2

Ямковий ремонт асфальтобетонного покриття доріг одношарового товщиною 50 мм, площею ремонту до 5 м2

м2

8

 

 

3

Ямковий ремонт асфальтобетонного покриття доріг одношарового товщиною 50 мм, площею ремонту понад

5 м2 до 25 м2

м2

16,3

 

 

4

Ремонт щебеневих основ доріг

м2

147

 

 

5

Розливання в'яжучих матеріалів( 0,35 л/м2)

т

0,11907

 

 

6

Улаштування вирівнюючого шару з асфальтобетонних сумішей

т

40,824

 

 

             

Під час підготовки тендерної пропозиції технічні розрахунки маються виконуватись в прогрманому комплексі АВК-5 (або аналогічному), на підтвердження у складі пропозиції надається діюча ліцензія (або аналогічний документ) на право користування учасника відповідним програмним комплексом.

Примітка: технічні вимоги повинні бути завірені підписом керівника або уповноваженої особи Учасника та скріплені печаткою учасника (у разі її використання) та надається у спосіб визначений в пункті 1 розділу 3 тендерної документації.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь