Чорнобаївська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

Дата: 06.07.2023 11:35
Кількість переглядів: 261

ідповідно до пункту 41 постанови КМУ від 11.10.2016 № 710 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами))

 

  1. Найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань:

 

Відділ житлово-комунального господарства,  комунальної власності, охорони довкілля та земельних відносин Чорнобаївської селищної ради; 19901, смт.Чорнобай, вул. Центральна,154, код за ЄДРПОУ –  44153823.

 

  1. Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі і частин предмета закупівлі:

 

Трактор LOVOL (FOTON) FT 504 NAC або еквівалент (з навісним та причіпним обладнанням)Конструкційні матеріали. (Код ДК 021:2015  16700000-2 «Трактори»)

 

  1. Очікувана вартість предмета закупівлі: 1 211 518,00  грн. з урахуванням ПДВ.

 

  1. Процедура закупівлі: відкриті торги.

 

  1. Мета проведення закупівлі: з метою забезпечення технікою робочої групи з благоустрою для проведення робіт по благоустрою на території Чорнобаївської територіальної громади.

 

  1. Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі:

Інформація про технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі наведена в Додатку № 3 до тендерної документації «Технічні вимоги». Технічні та якісні характеристики предмета закупівлі визначені відповідно до потреб замовника.

 

  1. Обґрунтування розміру бюджетного призначення: розмір бюджетного призначення визначено відповідно до розрахунку до кошторису на 2023 рік.

 

  1. Обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі: здійснення пошуку, збору та аналіз загальнодоступної інформації про ціну товару (тобто інформація про ціни, що містяться в мережі інтернет у відкритому доступі, спеціалізованих торгівельних майданчиках, в електронних каталогах, в електронній системі закупівель «Прозоро», тощо).

Визначення очікуваної вартості предмета закупівлі обумовлено статистичним аналізом загальнодоступної інформації про ціну предмета закупівлі на підставі затвердженої центральним органом виконавчої влади, що забезпечує формування та реалізує державну політику у сфері публічних закупівель, примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі, а саме: згідно з пунктом 1 розділу ІІІ наказу Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України від 18.02.2020  № 275 із змінами

 

  1. Посилання   на   процедуру    закупівлі    в    електронній    системі    закупівель:

https://zakupki.prom.ua/gov/tenders/UA-2023-07-06-011295-a/lot-35cbcda46d7c47d4ba475149550189ef

 

 

  1. ІНФОРМАЦІЯ ПРО ТЕХНІЧНІ, ЯКІСНІ ТА КІЛЬКІСНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ

ПРЕДМЕТА ЗАКУПІВЛІ ТОВАРІВ:

Невиконання вимог цього розділу тендерної документації у тендерній пропозиції може призвести до відхилення тендерної пропозиції учасника.

            Всі товари, що пропонується поставити Учасником мають відповідати вимогам  нормативно-правових актів, стандартів та правил щодо якості, екологічності та безпечності такої продукції, що підтверджуються відповідними документами, стандартами тощо.

            Товари, що є предметом закупівлі, мають бути новими, за своїми технічними, якісними та кількісними характеристиками повинні відповідати нижченаведеній Технічній специфікації, вимогам, встановленим виробником товару, вимогам законодавства України, мати відповідне маркування.

1. Постачальник повинен передати трактор, якість якого повинна відповідати вимогам, установленим нормативною документацією Продавця та чинним державним стандартам України. Товар повинен відповідати вимогам абзацу 4 підпункту 2 пункту 1 розпорядження Кабінету Міністрів України «Про пропозиції щодо застосування персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів» від 11.09.2014 р. №829-р, згідно з яким заборонено здійснення державних закупівель товарів, робіт і послуг у юридичних осіб - резидентів Російської Федерації/Республіки Білорусь державної форми власності та юридичних осіб, частка статутного капіталу яких перебуває у власності Російської Федерації/Республіки Білорусь, а також у інших суб’єктів господарювання, що здійснюють продаж товарів, робіт і послуг походженням з Російської Федерації/Республіки Білорусь, крім випадків, коли заміщення таких предметів закупівлі іншими неможливе, що підтверджено Міністерством економічного розвитку і торгівлі. Учасник повинен надати в складі тендерної пропозиції гарантійний лист, складений в довільній формі, в якому учасник гарантує, що запропонований Товар у складі тендерної пропозиції, не ввезений на митну територію України в митному режимі імпорту товарів з Російської Федерації/Республіки Білорусь, після 24 лютого 2022р. включно.

2. Трактор з навісним та причіпним обладнанням повинен бути новим. Учасник повинен надати в складі тендерної пропозиці гарантійний лист про те, що транспортний засіб, який пропонується до постачання, не перебував в експлуатації і не порушені терміни та умови його зберігання.

3. Постачальник повинен надати усі необхідні документи для реєстрації транспортного засобу у Державних органах України. Учасник повинен надати в складі тендерної пропозиці гарантійний лист, який запевнить Замовника в тому, що в разі визнання Учасника переможцем закупівлі такий Учасник надасть Замовнику пакет документів для реєстрації у Державних органах.

4. Повна гарантія на трактор з навісним та причіпним обладнанням не менше 12 місяців або 1000 мотогодин з дати підписання видаткової накладної.

5. Постачальник забезпечує здійснення регламентних (сервісних) робіт з технічного обслуговування Товару протягом терміну дії гарантійних зобов’язань в обсязі та періодичністю встановленою виробником в експлуатаційній документації на товар. Вартість регламентних (сервісних) робіт з технічного обслуговування входить до вартості Товару.

         6. Ціна Товару , включає в себе ціну за одиницю Товару з урахування ПДВ, та усі податки, збори та обов’язкові платежі, що мають бути сплачені у даному випадку, а також витрати на транспортування предмету закупівлі до місця поставки , визначеного замовником, завантажування, розвантажування, сплату мита, податків та інших зборів і обов’язкових необхідні  платежів, що сплачуються або мають бути сплачені згідно з чинним законодавством України у зв’язку з ввезенням на митну територію Україна та розмитнення.

Технічні та якісні характеристики Товару

Поставка Товару здійснюється  за адресою: Україна, 19901, Черкаська область, смт. Чорнобай, вул. Центральна, 154.

 

Загальні вимоги

1. Трактор LOVOL (FOTON) FT 504 NAC або еквівалент

з/п

Вимоги Замовника

Пропозиція

Учасника

 

Учасник повинен мати базу з відповідними умовами для зберігання, гарантійного, сервісного обслуговування та продажу тракторів.

 

 

Учасник повинен забезпечити передпродажну підготовку, введення машини в експлуатацію (вартість цих робіт враховується в ціну машини).

 

 

Учасник повинен здійснити післяпродажне обслуговування машини протягом гарантійного терміну експлуатації (не менше 12 місяців):

 

 

 

Трактор (LOVOL (FOTON) FT 504 NAC (або еквівалент за технічними характеристиками))

Підтвердження вимог Учасником

 

Модель

LOVOL (FOTON) FT 504 NAC або еквівалент

 

  1.  

Кількість

1 шт.

 

  1.  

Стан

новий

 

  1.  

Колісна формула

4х4

 

  1.  

Габарити (Д х Ш х В), мм

3980х1650х2450

 

  1.  

Рульове управління

гідравлічне

 

  1.  

Коробка передач (реверс)

12/12

 

  1.  

Двигун

Euro-III

 

  1.  

Робочий об’єм двигуна (л)

3,168

 

  1.  

Кількість циліндрів

4

 

  1.  

Потужність двигуна, к.с (кВт)

50 (36,8)

 

  1.  

Витрата палива, г/кВт год

до 245

 

  1.  

Місткість паливного бака, л

65

 

  1.  

Частота обертання ВОМ (об./хв.)

540/1000

 

  1.  

Колісна база, мм

1990

 

  1.  

Колія передніх коліс, мм

1250

 

  1.  

Колія задніх коліс, мм

1300-1500

 

  1.  

Мінімальний агротехнічний просвіт, мм

280

 

  1.  

Тягове зусилля, кН

14

 

  1.  

Вантажопідйомність навісної системи (610 мм), кг

910

 

  1.  

Загальна вага (конструктивна), кг

2165

 

  1.  

Загальна вага (експлуатаційна), кг

2610

 

Додаткове обладнання:

Тракторний напівпричіп ТСП-6т з трьохстороннім розвантаженням або еквівалент

 

 

2

Причеп тракторний самоскидний

Обов’язкова наявність

 

Загальні вимоги

Вимоги Замовника

Пропозиція

Учасника

Кількість

1 шт.

 

Стан

новий

 

Гарантійний термін

експлуатації

Не менше 12 місяців

 

Технічні характеристики

Підтвердження вимог Учасником

Повна маса, кг.

6 000

 

Маса причепа, кг

1 600

 

Вантажопідйомність, кг

4 400

 

Навантаження на дишло, кг

1 020

 

Висота платформи, мм

960

 

Об’єм, м3

4,25

 

Об’єм з нашивками, м3

8,5

 

Розміри кузова

Довжина, мм

4 015

 

Ширина, мм

2 105

 

Висота, мм

500

 

Висота з нашивками, мм

1 000

 

Товщина стінок, пола, мм

3/3

 

Габарити напівпричепа

Довжина, мм

5 500

 

Ширина, мм

2 250

 

Висота, мм

1 460

 

Висота з нашивками, мм

1 960

 

 

Вісі

1

 

Розмір коліс

11,5/80-15,3

 

3

Косарка роторна КР-1,35 (Польша) – повний комплект з карданним валом та тентом або еквівалент

Обов’язкова наявність

 

Загальні вимоги

Вимоги Замовника

Пропозиція Учасника

Кількість

1 шт.

 

Стан

Новий

 

Гарантійний термін

експлуатації

Не менше 12 місяців

 

Технічні характеристики

Підтвердження вимог Учасником

Робоча ширина, м

1,35

 

Висота скошування, мм

42

 

Кількість роторів, шт

2

 

Кількість ножів, шт

6

 

Мінімальна потужність трактора, к/с

25

 

Швидкість обертання роторів об./хв.

2025

 

Продуктивність, га/год.

1,6

 

Робоча швидкість, км/г

1015

 

Швидкість обертання ВВП, об./хв.

540

 

Розміри, м

1,21х3,16х1,1

 

Вага, кг

350

 

4

Відвал «Залізний Лев» з гідроповоротом або еквівалент

Обов’язкова наявність

 

Загальні вимоги

Вимоги Замовника

Пропозиція Учасника

Кількість

1 шт.

 

Стан

Новий

 

Гарантійний термін

експлуатації

Не менше 12 місяців

 

Технічні характеристики

Підтвердження вимог Учасником

Ширина, м

2

 

Повертається

+30/0/-30 градусів г

 

Товщина сталі відвалу, мм

5

 

Висота не менше, см

60

 

Гумове полотно на основі лопати товщиною, мм

40

 

Ширина смуги, що очищується при повороті на 300С, м

1,73

 

Комплектується системою для гідроповороту

так

 

Оснащений пружинами для гасіння ударних навантажень

так

 

У комплекті має бути: відвал, комплект кріплення на раму трактора, метизи, шланги гідравлічні, гідроциліндри ( все що потрібно для установки)

так

 

5

Комунальна щітка «Залізний лев» або еквівалент

Обов’язкова наявність

 

Загальні вимоги

Вимоги Замовника

Пропозиція Учасника

Кількість

1 шт.

 

Стан

Новий

 

Гарантійний термін

експлуатації

Не менше 12 місяців

 

Технічні характеристики

Підтвердження вимог Учасником

 

Довжина блоку щітки, мм

2000

 

Обертання щітки, об/хв

500-540

 

Діаметр щітки, мм

550

 

Швидкість трактора, км/год

до 10

 

Бункер для сміття, м3

0,2

 

Бак для води, л

135

 

Бордюрна щітка, мм

500

 

Вага без води, кг

420

 

ДхШхВ, мм

2300х2770х1300

 

Привід щітки

Гідромотор

 

Заміна кута повороту

Гідроциліндр

 

Гідроциліндр для вигризки сміття

так

 

Пневматичні колеса

Так

 

Гідромотор – привід юордюрної щітки

так

 

Полив

так

 

               

Учасник повинен надати у складі своєї тендерної пропозиції також наступні документи:

  • довідку стосовно наявності мережі сервісних центрів з обслуговування товару, що пропонується учасником, на території України, з обов’язковим зазначенням назви, адреси та контактних телефонів гарячої лінії такого центру;
  • довідка у довільній формі з зазначенням терміну гарантійного обслуговування товару, що пропонується;
  • лист щодо забезпечення передпродажної підготовки товару, введення в експлуатацію;
  • сканкопію сертифікату затвердження типу повнокомплектного транспортного засобу.

Інформація про необхідні технічні, якісні та кількісні характеристики, надається учасником на фірмовому бланку, з обов’язковим заповненням полів, які цього потребують, та наведенням технічних характеристик, притаманних запропонованому ним предмету закупівлі.

Якщо пропозиція торгів учасника не відповідає вимогам тендерної документації, то пропозиція буде відхилена, як така, що не відповідає вимогам документації торгів.

З метою перевірки відповідності учасника вимогам тендерної документації, замовник має право самостійно перевірити відповідність документів або інформації, установленим вимогам (у т.ч. на офіційних сайтах чи в інших тендерних закупівлях, за допомогою офіційних державних реєстрів тощо), фактично обстежити запропонований учасником товар зі складанням документу довільної форми, а за потреби надсилати відповідні запити або звернення згідно абзацу другого ч. 15 ст. 29 Закону тощо. У разі зазначення у тендерній пропозиції будь-якої недостовірної інформації, замовник відхиляє тендерну пропозицію такого учасника відповідно до підпункту 3 пункту 1 або підпункту 1 пункту 2 частини 1 статті 31 Закону України «Про публічні закупівлі».

Учасники торгів нерезиденти для виконання вимог щодо подання документів, передбачених тендерною документацією подають у складі своєї пропозиції, документи, передбачені законодавством країн, де вони зареєстровані.

У разі якщо учасник або переможець не повинен складати вказаний в документації документ, то він не повинен надавати жодні листи або роз’яснення. Учасник або переможець зобов’язаний скласти та надати вказаний в документації документ у точній відповідності до вимог Замовника.

Під час проведення процедури закупівлі усі документи, що мають відношення до тендерної пропозиції, подаються або складаються учасником, повинні містити посаду, підпис, прізвище та ініціали підписанта.

У разі якщо згідно з вимогами різних пунктів цієї тендерної документації Учасник включає до складу тендерної пропозиції один і той самий документ, такий документ може бути наданий в одному примірнику.

При поставці товару учасник-переможець зобов’язаний надати замовнику оригінал інструкції з експлуатації та повний пакет документів, необхідних для реєстрації (постановки на облік) у відповідних органах.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь