Чорнобаївська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

Об’єднавши зусилля – продовжуємо благоустрій захаращених ділянок прилеглих територій до автомобільних доріг

Дата: 19.07.2023 16:35
Кількість переглядів: 121

    Сьогодні у Хрестителівському старостинському окрузі спільно з місцевими працівниками завзято працювали по благоустрою територій та   вирубці молодої порослі працівники господарської групи та фахівці відділу житлово-комунального господарства комунальної власності, охорони довкілля та земельних відносин селищної ради, працівники виконавчого комітету селищної ради, КУ «Центр  надання соціальних послуг Чорнобаївської селищної ради», спорткомплексу та Чорнобаївського селищного будинку культури, навчальних закладів - Богодухівського НВК І-ІІІ ступенів,  Великоканівецького НВК І-ІІІ ступенів, Лукашівського НВК І-ІІІ ступенів та  Хрестителівського НВК І-ІІІ ступенів, а також  працівники Богодухівського, Новожиттівського, Франківського, Великоканівецького, Малоканівецького, Лукашівського та Веселохутірського старостинських округів.        Проведено значний об’єм робіт по впорядкуванню території прилеглої до  автомобільної дороги загального користування державного значення Т-24-17/Н-08/-Чорнобай-Хрестителеве-Оржиця на відрізку між с. Хрестителеве та с. Марянівка.  Скошено на значній частині території   дикорослу травянисту рослинність. Вирубано самостійну чагарникову поросль. Проводилась переробка тонших частин  гілок та  порослі   за допомогою щепобою та деревоподрібнювача на щепу, яка разом з підготовленими товщими частинами деревини буде завезена до навчальних закладів громади, де встановлені твердопаливні котли,  для  опалювання їх приміщень в  осінньо-зимовому опалювальному сезоні.

    Роботи з розчистки територій від молодої порослі постійно проводяться в усіх населених пунктах старостинських округів громади працівниками з благоустрою. Наразі також  тривають роботи зі скошування трави  і бур’янів.

   Роботи з проведення   благоустрою складних та занедбаних ділянок  між населеними пунктами буде продовжено спільними силами та засобами.

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь