A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорнобаївська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

ВШАНУВАЛИ СЛАВЕТНОГО ЗЕМЛЯКА

Дата: 08.08.2023 15:25
Кількість переглядів: 158

   Іван Максимович Піддубний – славний син української землі, шестиразовий чемпіон світу з греко-римської боротьби, чемпіон-чемпіонів, людина-легенда, чиє ім’я золотими літерами вписане в спортивний літопис світу ХХ століття, десятиліттями гриміло на спортивних аренах світу. З погляду сьогоднішнього дня його шлях здається ще легендарнішим. Адже йому

судилося вічно жити в нашій пам’яті, бути взірцем для прийдешніх поколінь, стати гідним прикладом для наслідування. Наш земляк гідно ніс спортивну славу, прославляючи Батьківщину далеко за її межами. До останнього подиху був незламним українцем, безмірно любив свою рідну  Україну і гордився тим, що він – українець.

Фото без опису

   В с. Красенівка, 8 серпня, день, коли перестало битися  серце легендарного українського богатиря, вшанували пам’ять Івана Максимовича Піддубного   Чорнобаївський селищний голова Сергій Любивий, голова Золотоніської районної ради  Борис Євмина, голова Золотоніської районної військової адміністрації Ірина Тернова, Почесний голова асоціації «Незалежне об’єднання сільськогосподарських підприємств», Заслужений працівник сільського господарства України, депутат Верховної Ради України ІІ скликання, президент обласної федерації греко-римської боротьби, голова оргкомітету Всеукраїнського свята богатирської сили на призи пам’яті ім. І.М.Піддубного Петро Душейко,   делегація Іркліївської територіальної громади, заступники Чорнобаївського селищного голови та керівники і працівники   структурних підрозділів  Чорнобаївської селищної ради, депутати селищної ради, старости старостинських округів, жителі Чорнобаївської громади.

Фото без описуФото без опису

 Фото без описуФото без опису

 Присутні хвилиною мовчання та покладанням квітів вшанували пам'ять видатного земляка.

Фото без описуФото без описуФото без опису

 Фото без описуФото без опису

 Гості віддали данину пам’яті рідним Івана Максимовича: братові Митрофану Максимовичу, який похований в селі Красенівка, та сестрі Євдокії Максимівні, яка похована в місті Золотоноша.

Фото без опису

Також вшанували пам'ять та поклали квіти на могили Героїв-захисників, які віддали  життя під час бойових дій з російськими загарбниками за волю і незалежність України.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь