A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорнобаївська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

Відбулося засідання тридцять шостої (позачергової) сесії Чорнобаївської селищної ради VIII скликання

Дата: 17.08.2023 11:37
Кількість переглядів: 233

   17 серпня 2023 року відбулося засідання позачергової тридцять шостої сесії Чорнобаївської селищної ради VIII скликання.

Фото без опису

   У роботі сесії взяли участь 18 депутатів, запрошені керівники підприємств,  установ та організацій селищної комунальної власності, керівники виконавчих органів селищної ради, представники засобів масової інформації.

 

   Присутні хвилиною мовчання вшанували світлу пам'ять, громадянську відвагу і самовідданість, силу духу, стійкість та героїчний подвиг воїнів, полеглих під час виконання бойових завдань із захисту державного суверенітету та територіальної цілісності України, мирних громадян, які загинули унаслідок збройної агресії російської федерації проти України. 

Фото без опису

   Селищний голова Сергій Любивий оголосив повідомлення про те, що депутат Чорнобаївської селищної ради восьмого скликання Гичка Іван Васильович  увійшов до складу депутатської фракції ВО «Черкащани» у Чорнобаївській селищній раді.

 

    На розгляд сесії було винесено 28  питань порядку денного.

   В ході засідання депутати схвалили   Програму розвитку бібліотек Чорнобаївської територіальної громади на 2023-2027 роки та Програму забезпечення педагогічних працівників  службовим житлом на 2023-2028 роки, розглянули питання надання дозволу на будівництво  та реконструкцію вуличного освітлення, на встановлення павільйонів та навісів для сміттєвих баків. 

Фото без опису

   Під час сесійного засідання депутатами було затверджено зміни до попередніх рішень селищної ради та  ряд рішень, що стосуються закладів освіти, рішень, які стосуються майна комунальної власності, затвердження та розробки технічної документації із землеустрою, затвердження детального плану території, проведення земельних торгів з продажу права оренди земельної ділянки та інші.

Фото без опису

   З усіма прийнятими рішеннями ви можете ознайомитися на офіційному веб-сайті Чорнобаївської  селищної ради у строки визначені Законом України «Про доступ до публічної інформації».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь