A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорнобаївська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

Вшанували пам'ять загиблих та поклали квіти з нагоди 80 - річниці звільнення Чорнобаївщини від нацистів

Дата: 22.09.2023 10:16
Кількість переглядів: 126

   З нагоди 80 - річниці звільнення Чорнобаївщини від гітлерівських  військ, Чорнобаївський  селищний голова Сергій ЛЮБИВИЙ, керівники і працівники структурних підрозділів селищної ради,   громадськість  зібралися біля Пагорба Слави в селищі Чорнобай, щоб    вшанувати пам’ять   всіх полеглих, вклонитись   усім українцям, які зробили свій внесок у  визволення рідного краю та перемогу в Другій світовій війні.

Фото без опису

   Друга світова війна давно відійшла у минуле і стала трагічною сторінкою у книзі нашої славетної історії. Пройшло 80 років, але і сьогодні  день визволення  об’єднує всі покоління жителів громади: дітей,онуків і правнуків тих, хто боровся за нашу Чорнобаївщину на полі бою та потім підіймав її з руїн, тих, хто вклав в її нинішній вигляд свою працю і талант, зберіг і примножив славні традиції, та тих, хто сьогодні сміливо йде в бій проти окупанта за незалежність країни. Наш святий обов’язок – зберегти пам’ять про тих, хто героїчно боронив рідну землю зі зброєю в руках та самовіддано працював у тилу, хто загинув, визволяючи нашу громаду  від нацистських окупантів. Ми вклоняємося перед подвигом наших дідів та прадідів за їхню мужність, силу, волю й низько схиляємо голови перед пам’яттю полеглих.

   Присутні хвилиною мовчання  вшанували пам'ять  всіх земляків, що загинули в роки Другої  світової війни,  як військових так і мирних жителів - розстріляних, закатованих, вивезених, зниклих безвісти,  та Героїв захисників, які віддали найцінніше – життя, під час бойових дій з російськими загарбниками за волю і незалежність України  і  поклали квіти до Обеліску Слави, до пам’ятників «Борцям за волю України» та «Жертвам німецько-фашистської окупації».

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

   Перемога завжди давалася нашому народу дорогою ціною, але ми вистоїмо  і переможемо бо  російському ворогу протистоять гідні нащадки своїх дідів і прадідів, мужні Герої захисники.  Наша боротьба священна, бо ми боремося за своє  життя  і майбутнє, свою землю, свободу і  незалежність.  

 

   Слава Україні!

   Героям Слава!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь