A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорнобаївська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

День учителя – свято родом із дитинства!

Дата: 29.09.2023 14:43
Кількість переглядів: 85

   Щороку восени до нас приходить свято – День працівників освіти, який, починаючи з 1994 року, святкується у першу неділю жовтня.

   Учитель – не просто професія, це покликання душі, спосіб життя. Адже педагог працює не тільки для себе і своєї сім'ї, а й задля майбутнього нашої країни. У цей день школярі, студенти поспішають щиро привітати своїх педагогів з професійним святом та подякувати їм за нелегку і самовіддану працю.

  29 вересня, у Чорнобаївській громаді відбулися урочисті заходи з нагоди Дня працівників освіти, працівників дошкілля та позашкільної освіти на якому вітали усіх освітян, чиє серце б’ється в унісон з Україною і хто своєю працею досягає високих результатів на освітянській ниві, вшановували ветеранів педагогічної праці та приймали   в  освітянський колектив молодих учителів.

Фото без опису

   На жаль, цьогорічне свято як і минулорічне - особливе, обпалене війною, хвилююче, щемливе, зі сльозами на очах...

   Хвилиною мовчання учасники заходу вшанували всіх, хто ставши на захист України  віддав за неї своє життя.

Фото без опису

   Педагоги Чорнобаївщини впевненно тримають освітянській стрій та тил, наближаючи ПЕРЕМОГУ. Вони  вдосконалили методику занять онлайн, під час повітряних тривог надають учням знання в  укриттях. Вони не тільки  забезпечують належний рівень освітнього процесу в цих умовах, а ще й займаються волонтерською діяльністю, допомагаючи внутрішньо переміщеним особам, нашим захисникам, Збройним Силам України.

 

      Зі словами вітань до присутніх звернулися Чорнобаївський селищний голова Сергій Любивий, начальник відділу освіти селищної ради Валентина Чорногор та заступник голови профспілки освітян Чорнобаївщини  Раїса Войцех.

Фото без описуФото без описуФото без опису

  Виступаючі висловлювали педагогам сердечну вдячність за невтомну працю, за великий талант і покликання сіяти мудрість і знання, за любов до дітей і рідного краю.  За вагомі досягнення кращі педагогічні працівники отримали грамоти Чорнобаївської селищної  ради.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

   Також до слів вітань приєдналися  першокласники  та у відео вітанні учні старших класів.

Фото без описуФото без опису

   Поміж слів вітань освітянам дарували свої вокальні  композиції  молодша група ансамблю « Намистечко», ансамбль «Країна мрій» та   художню композицію народний танцювальний колектив «Фієста».

Фото без описуФото без описуФото без опису

   Концертна програма, подарована аматорським вокально-інструментальним ансамблем «Дніпряни» Чорнобаївського СБК, нікого не залишила байдужим.

Фото без описуФото без опису

   Дорогі вчителі! Щира подяка вам за вашу працю, любов до України, патріотизм, громадську позицію та волонтерську діяльність. Нехай у ваших оселях завжди панує світло і злагода, в серцях – добро, в помислах – мудрість, над головою – мирне небо, у засіках – достаток, а нелегка педагогічна нива колоситься рясним урожаєм людської вдячності.

 

   Разом - ми переможемо!

 

   Все буде Україна!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь