A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорнобаївська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

Змагалися найсильніші – «Вікінги» святкували перший день народження

Дата: 30.07.2018 17:00
Кількість переглядів: 647

   Спортивна команда «Вікінг» заявила про своє існування кілька років тому. Хто знайомий із учасниками цього клубу – знає, що могутня Чорнобаївська команда створювалася дуже давно. Адже більшість її учасників, неодноразово, брали участь в серйозних регіональних змаганнях, де показували найкращі результати. Чорнобаївські спортсмени намагалися зростати фізично та духовно, продовжували змагатися із найсильнішими представниками із України та Білорусії. Постійна участь у змаганнях тільки загартувала команду та додала ще більшого прагнення стати сильнішими та показувати кращі результати. Адже в рідний Чорнобай «вікінгівці» завжди поверталися з переможними місцями.

   Це стало поштовхом для росту дужих спортсменів та метою для невтомних тренувань, які давали чудовий результат. Рік тому молодий, цілеспрямований та ініціативний Валентин Гонтар поставив собі за мету не зупинятися на досягнутому, а тільки примножувати здобутки команди. Він вперто йшов до своєї мети і поступово, докладаючи чималих зусиль, розвивав спортивний клуб «Вікінг», скликаючи до нього все більше охочих. На сьогоднішній день в його команді тренується 25 учасників, серед яких і 5 дівчат. За рік існування СК «Вікінг», його кращі учасники гідно представляли Чорнобаївщину спортивну на різноманітних змаганнях, де збиралися серйозні конкуренти з великим багажем спортивних досягнень. Хлопці та дівчата вперто доводили, що можуть протистояти серйозному супернику.  

   «Вікінги» славляться десятьма рекордсменами України, двома рекордсменами Європи та одним рекордсменом Світу. Крім того, в спортивному клубі тренується 8 Майстрів Спорту Міжнародного класу, 13 Майстрів Спорту та 5 Кандидатів в Майстри Спорту. Та нашим могутнім землякам мало тих нагород та досягнень, які вони мають. «Вікінги» вирішили провести змагання в своєму рідному селищі та спробувати власні сили в ролі організаторів турніру з армреслінгу.

   Цієї неділі, на території центрального стадіону було досить людно. На перший відкритий турнір з армреслінгу «ARM FEST» з’їхалися учасники із Черкаської області та міста Києва.  Молоду спортивну команду підтримав фінансовий директор корпорації «Дніпро» Григорій Душейко, який взяв на себе всю фінансову організацію з проведення турніру.                                         

   Така подія для Чорнобаю є важливою та досить пізнавальною. Адже такого роду змагання в селищі проводяться досить рідко, зазвичай подібні заходи можна побачити на Всеукраїнському святі Богатирської сили на призи пам’яті Івана Піддубного, в селі Красенівка. Тому чорнобаївці були приємно здивовані проведенням турніру з армреслінгу «ARM FEST» в Чорнобаї. А подивитися там було на що.

   Офіційна частина свята, за доброю традицією, розпочалася із вітань та вручення цінних подарунків. Селищний голова Алла Мірошниченко привітала гордість Чорнобаївщини – команду «Вікінг» із річницею її створення, вручила подарунковий сертифікат на суму 10 000 грн та побажала учасникам команди міцного здоров’я, майбутніх перемог та всесвітнього визнання.

   До вітань долучилися  голова Чорнобаївської райдержадміністрації Сергій Джоболда та Олімпійський чемпіон з веслування на каное Андрій Хіміч. Приємним доповненням від головного спонсора турніру з армреслінгу - фінансового директора корпорації «Дніпро» Григорія Душейка стало вручення подарункового сертифікату на суму 15 000 грн. Крім того, Григорій Душейко привітав новостворену сім’ю Дмитра та Поліни Драй, які побралися за день до проведення заходу. Цінні подарунки, також, отримала сім’я Данників – тренер молоді СК «Вікінг» Андрій, його дружина Катерина та їх маленька донечка Анна, яку охрестили також за день до турніру.  

   Протягом святкування та проведення турніру гості та вболівальники мали змогу насолоджуватися музичними дарунками від аматорів художньої самодіяльності корпорації «Дніпро» та пригощалися безкоштовними смаколиками від головного спонсора заходу.  

   Чесна та принципова боротьба з армреслінгу розпочалася досить цікаво та феєрично. Красиві та підтягнуті дівчата розпочали боротьбу для того, щоб визначити найсильнішу в «боротьбі на руках».

   Не менш захоплюючими та запеклими були змагання і в чоловічих протистояннях. Трибуна не затихала ні на хвилину, неочікувані моменти додавали екстриму та, подекуди, провокували вболівальників на бурхливі емоції. Незважаючи на спекотну погоду глядачі до самого фіналу вболівали за своїх фаворитів та з нетерпінням чекали результатів.  

   А результати першого відкритого турніру з армреслінгу «ARM FEST» були такі:

АРМРЕСЛІНГ

60 вагова категорія (дівчата)

1. Грищенко Інна, Черкаська обл.,Золотоніський р-н.,с.Хрущівка.

2. Боярська Вікторія, Чорнобаївський р-н., с.Красенівка.

3. Зоря Віта, Золотоніський р-н.,с.Хрущівка (СК «Вікінг»).

60+ вагова категорія (дівчата)

1. Польовенко Любов, м. Київ (СК «Барс»).

2. Торопцева Владислава, смт.Чорнобай (КМС дзюдо і Самбо, призер Чемпіонату Європи по самбо).

3. Драй Поліна, смт.Чорнобай (КМС з армреслінгу , СК «Вікінг»).

75 вагова категорія (чоловіки)

1. Раковський Віталій, с.Богодухівка (СК «Вікінг», МСМК з підйому штанги на біцепс, МС з станової тяги).

2. Демчинський Олександр, Золотоніський р-н, с.Кривоносівка.

3. Киян Анатолій, с. Богодухівка  (Чемпіон України по футболу).

85 вагова категорія (чоловіки)

1. Драй Дмитро, смт.Чорнобай (СК «Вікінг», МС з пауерліфтингу).

2. Депутат Олександр, с.Степове (КМС з боксу).

3. Демчинський Олександр, Золотоніський р-н, с.Кривоносівка.

95 вагова категорія (чоловіки)

1. Кива Сергій, Драбівський р-н, с.Безбородьки (Чемпіон Черкаської обл. з армреслінгу).

2. Кива Роман, Драбівський р-н, с.Безбородьки (Чемпіон Переяслав-Хмельницького з армреслінгу).

3. Данник Андрій, смт.Чорнобай (СК «Вікінг», Чемпіон Черкаської обл. з армреслінгу).

95+ вагова категорія (чоловіки)

1. Мурадян Геворг, м.Київ (Чемпіон Києва і Київської обл. з армреслінгу, учасник Чемпіонату Європи з армреслінгу, СК «Барс»).

2. Науменко Роман, с.Красенівка (2-разовий переможець свята богатирської сили І.М.Піддубного).

3. Качур Валентин (10-разовий переможець свята богатирської сили І.М.Піддубного).

АБСОЛЮТНА ПЕРШІСТЬ (дівчата)

1. Польовенко Любов, м. Київ (СК «Барс»).

2. Грищенко Інна, Черкаська обл.,Золотоніський р-н.,с.Хрущівка.

3. Торопцева Владислава, смт.Чорнобай (КМС дзюдо і Самбо, призер Чемпіонату Європи по самбо).

АБСОЛЮТНА ПЕРШІСТЬ (чоловіки)

1. Мурадян Геворг м.Київ (Чемпіон Києва і Київської обл. з армреслінгу, учасник Чемпіонату Європи з армреслінгу , СК «Барс»).

2. Кива Сергій, Драбівський р-н , с.Безбородьки (Чемпіон Черкаської обл. з армреслінгу).

3. Науменко Роман, с.Красенівка (2-разовий переможець свята богатирської сили І.М.Піддубного).

ГИРЬОВИЙ СПОРТ, ПОШТОВХ ГИРІ 24 кг (чоловіки)

1. Лисенко Тарас (63 рази), Черкаська обл.,Золотоніський р-н., с.Зорівка.

2. Микульський Денис (61 раз), Золотоніський р-н, с.Лукашівка (СК «Вікінг», Чемпіон Черкаської обл. з гирьового спорту).

3. Шепель Олег (51 раз), смт.Чорнобай (КМС з гирьового спорту).

ЕКСТРЕМАЛЬНИЙ ЖИМ ШТАНГИ 25 кг (дівчата)

1. Катанова Руслана (89 разів), м. Золотоноша, (СК «Вікінг», МС з екстремального жиму).

2. Зоря Віта (82 рази) , Золотоніський р-н , с.Хрущівка (СК «Вікінг», МС з екстремального жиму).

3. Киян Олеся (39разів), м.Черкаси (СК «Вікінг», МС зі станової тяги, КМС з пауерліфтингу).

ЕКСТРЕМАЛЬНИЙ ЖИМ ШТАНГИ 55 кг (чоловіки)

1. Данник Андрій (72 рази), смт.Чорнобай (СК «Вікінг», Чемпіон Черкаської обл. з армреслінгу, МС з екстремального жиму).

2. Гришко Вадим (51 раз), смт.Чорнобай (СК «Вікінг», МСМК з підйому штанги на біцепс).

3. Белінський Віталій (50 разів), смт.Чорнобай (СК «Вікінг», МСМК зі станової тяги).

   Під час довгоочікуваної церемонії нагородження переможці та призери отримали грамоти, відповідні медалі та грошові подарунки від головного спонсора турніру Григорія Душейка. Абсолютні переможці турніру нагороджені дипломами, грошовими винагородами, медалями та кубками.

   За вагомий внесок у розвиток фізичної культури і спорту серед населення та підтримку СК «Вікінг» капітан команди Валентин Гонтар вручив подяки селищному голові Чорнобаю Аллі Мірошниченко та головному спонсору турніру, фінансовому директору корпорації «Дніпро» Григорію Душейку. Капітан команди згадав і про постійну підтримку та фінансову допомогу від голови асоціації «Дніпро» Петра Душейка та передав йому подяку від команди. Перший відкритий турнір з армреслінгу «ARM FEST» завершився приємною новиною: відтепер Григорій Душейко являється Почесним Президентом спортивної команди «Вікінг».

   Чорнобаївська селищна рада вітає сильну духом та загартовану тілом спортивну команду «Вікінг» з річницею створення, першим досвідом проведення такого серйозного заходу та новим наставником. Сподіваємось, що це лише початок для звершення грандіозних планів та мрій. Бажаємо йти правильним шляхом, здобувати все більше перемог та вибороти всесвітнє визнання. Щиро дякуємо Вам за те, що піклуєтесь про спорт та здоров’я теперішнього і майбутніх поколінь!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь