A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорнобаївська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

З нагоди 76-ї річниці визволення Чорнобая від нацистських загарбників привітали ветеранів війни

Дата: 23.09.2019 17:04
Кількість переглядів: 501

   В роки Другої світової війни сильні, мужні та нескорені чорнобаївці, як і весь український народ, стали на захист рідної Вітчизни. Саме в цей осінній день, 76 років тому, Чорнобай був визволений від ворожих військ. Серед тих, хто поклав свої життя, здоров’я та молодість на вівтар Перемоги - тисячі наших земляків-чорнобаївчан. І ми з вдячністю і сумом згадуємо тих, хто навік пішов від нас за небокрай. Ми, свідки сьогодення, маємо пам’ятати про їх подвиг та цінувати його.

   В Чорнобаївській громаді, наразі, проживає 5 свідків тих подій, 5 мучеників, які пройшли всі страшні події в суцільному протистоянні і не зламалися. Вони – герої, жителі Чорнобаївської громади, незвичайні люди поважного віку, які проживають із своїми рідними. Кожен із них пам’ятає про цей день та з нетерпінням чекає до себе на гостину.

   З нагоди 76-ї річниці визволення Чорнобая та Чорнобаївського району від фашистських загарбників, селищний голова Алла Мірошниченко та голова районної і селищної ради ветеранів Віталій Момот завітали до кожного із них аби привітати зі святом та ще раз подякувати за їх особистий внесок та вічний подвиг перед Батьківщиною.

   Пам’ять про їх мужність та героїзм нестимуть крізь роки покоління, схиляючись у шані перед своїми визволителями. В Чорнобаївській громаді їх залишилося п’ятеро – це Варвара Кривошея, Павло Кущ, Семен Кривуненко, Володимир Захаров із Чорнобаю та Варвара Чигрин із села Савківки.
   Дякуємо за подвиг!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь