A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорнобаївська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

В останню п’ятницю вересня проведено засідання виконкому та позачергову сесію Чорнобаївської селищної ради

Дата: 29.09.2019 17:04
Кількість переглядів: 397

   27 вересня 2019 року відбулося засідання виконавчого комітету селищної ради, яке провела селищний голова Алла Мірошниченко.

   Серед питань порядку денного виконавчим комітетом Чорнобаївської селищної ради досить тривало та емоційно розглядалося внесення змін до рішення виконавчого комітету від 04.02.2019 №12 «Про затвердження  тарифу  на послугу з теплопостачання ТОВ «Чорнобай-тепло». Члени виконавчого комітету досить скептично віднеслися до повідомлення керівництва підприємства про технічні проблеми, пов’язані з транспортуванням тепла до багатоквартирної забудови та не вигідні умови співпраці.

Фото без опису    Під час обговорення цього питання дискусії не вщухали тривалий час. Щоб не допустити прецеденту зриву опалювального сезону, шукаючи вирішення даної ситуації, члени виконавчого комітету внесли зміни до рішення виконкому та затвердили тариф на виробництво, транспортування та постачання теплової енергії ТОВ «Чорнобай-тепло» на опалювальний сезон в розмірі за одну Гігакалорію 2280,00 гривень без ПДВ. Натомість, керівництву підприємства рекомендовано надати всю складову витратної та дохідної частини підприємства.
Фото без опису
    В ході роботи було заслухано стан роботи зі зверненнями громадян та виконавської дисципліни і виконання актів законодавства, доручень Президента України, Кабінету Міністрів України, доручень голів, розпоряджень обласної, районної держадміністрації, власних рішень за ІІІ квартал 2019 року. Крім того, було присвоєно поштову адресу об’єктам нерухомого майна, надано дозвіл ПП «Імперіал плюс» на облаштування  території для паркування автомобілів, затверджено склад комісії та порядок проведення конкурсу з призначення управителя багатоквартирного будинку, в якому не створено об’єднання співвласників багатоквартирного будинку, співвласники якого не прийняли рішення про форму управління багатоквартирним будинком.

   Члени виконкому, одноголосно, прийняли рішення надати матеріальну допомогу на поховання та встановлення індивідуального опалення жителям Чорнобая, які знаходяться в скрутному матеріальному становищі. Крім того, прийнято рішення сприяти призову на строкову військову службу (в жовтні - грудні 2019 року), організовуючи своєчасне оповіщення і доставку призовників у райвійськкомат для відправки на обласний збірний пункт.

   В ході роботи членами виконавчого комітету затверджено проектно-кошторисну документацію на наступні об’єкти:

  • «Капітальний ремонт дорожнього покриття вул. Центральна в смт Чорнобай Черкаської області» із загальною кошторисною вартістю 4497,724 тис. грн.;
  • «Капітальний ремонт дорожнього покриття вулиці Центральна в смт. Чорнобай, Черкаська область.ІІ пусковий комплекс (додаткові роботи)»  із загальною кошторисною вартістю 43,651 тис. грн.;
  • «Капітальний ремонт вул. Золотоніська в смт Чорнобай Черкаської області» із загальною кошторисною вартістю 1497,030 тис. грн.;
  • «Капітальний ремонт вул. Жовтнева (1 ділянка)  смт. Чорнобай Черкаської області» із загальною кошторисною вартістю 299, 369 тис. грн.

   Цього ж дня відбулася 44-та позачергова сесія Чорнобаївської селищної ради сьомого скликання, яку провела селищний голова Алла Мірошниченко.
Фото без опису
   Участь в роботі сесії взяли 17-ть депутатів із 26-ти.
Фото без опису
   В ході роботи було затверджено проектно-кошторисну документацію на вищезазначені капітальні ремонти дорожнього покриття (на вулицях Центральній, Золотоніській та Жовтневій) та внесено зміни до рішення селищної ради від 04.12.2015 № 2-1/VIІ «Про селищну Програму соціальної підтримки пенсіонерів, інвалідів, малозабезпечених сімей „Турбота” на  2016-2020 роки».
Фото без опису   З метою соціальної підтримки пенсіонерів, інвалідів, малозабезпечених сімей, та в зв’язку з уточненням виду надання допомоги Чорнобаївською селищною радою надаватиметься матеріальна допомога громадянам, постраждалим внаслідок  стихійного лиха природного характеру (в тому числі  внаслідок пожежі) в сумі до 3-х прожиткових мінімумів.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь