A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорнобаївська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

Довгожительку Чорнобаївської громади привітали з 96-річчям

Дата: 11.03.2019 17:06
Кількість переглядів: 398

   11 березня 2019 року виповнюється 96 років найстаршій жительці Чорнобаївської громади – Варварі Антонівні Чигрин.

Фото без опису   Ця скромна, стримана та спокійна жінка – учасник бойових дій. Ще зовсім юною дівчиною вона пішла добровольцем на фронт, де переживала найтяжчі часи свого життя. Нелегко доводилося Варварі Антонівні, але вона з гідністю витримала всі випробування долі та з честю повернулася на Батьківщину. Післявоєнний час також був непростим для жінки, але їй вдалося оговтатися після багатьох випробувань та влаштуватися до місцевого господарства.

   На жаль, Варвара Чигрин не змогла створити сім’ю та народити діток, проте її любові вистачало всім маленьким жителям села. Вона товаришувала з багатьма молодими сім’ями та залюбки бавила їх дітей. Все своє життя жінка проживає в селі Савківка, завжди брала активну участь у житті громади та була гідним прикладом для наслідування.

   З нагоди 96-го дня народження, до Варвари Чигрин завітали селищний голова Алла Мірошниченко та голова районної і селищної ради ветеранів Віталій Момот.

Фото без опису  Іменинниця отримала вітання та смачні подарунки до святкового столу. Гостей зустрічала її сусідка, давня подруга – Валентина Кіян, яка доглядає за жінкою останні кілька років.

   Не дивлячись на поважний вік, Варвара Антонівна почувається добре, має ясний розум та прекрасну пам’ять. Завдяки люблячій підтримці та відмінному догляду сусідки вона тримається добре, часто жартує та із задоволенням цікавиться подіями села.

 

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь