Чорнобаївська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

Мистецтво належить народу

Дата: 04.03.2019 17:07
Кількість переглядів: 450

    З метою збереження та розвитку народних традицій хореографічного мистецтва, вшановуючи пам’ять видатного українського хореографа В. К. Авраменка, обласний центр народної творчості та культурно-освітньої роботи Черкаської обласної ради провів зональний обласний огляд колективів хореографічного жанру. Захід, присвячений 124-й річниці від дня народження В. К. Авраменка, відбувся 2 березня 2019 року.

  Серед багатьох колективів, в обласному огляді взяв участь і аматорський хореографічний колектив «Мальви» Чорнобаївського селищного будинку культури, керівником якого вже багато років є Тетяна Зубенко.

Фото без опису   Від імені учасників та керівника колективу висловлюємо щиру подяку приватному підприємству «Імперіал плюс» в особі Панова Андрія Вікторовича за надання матеріальної допомоги в організації підвезення колективу до міста Золотоноші. Такі поїздки необхідні для кожного творчого колективу, адже вони сприяють згуртованості учасників, надихають на підвищення виконавської майстерності та популяризують відповідний жанр народної творчості.

   За вагомий внесок у збереження і популяризацію хореографічного мистецтва та участь у обласному огляді аматорський хореографічний колектив «Мальви» нагороджений грамотою КУ «ОЦНТ та КОР»  Черкаської обласної ради.

Фото без опису   На завершення хочеться побажати подальших творчих успіхів колективу та ще раз подякувати меценату поїздки.

              

Директор селищного БК,

Григорій Супрун


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь