Чорнобаївська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

Начальник Головного управління національної поліції в Черкаській області провів особистий прийом громадян в Чорнобаї

Дата: 05.06.2017 17:12
Кількість переглядів: 998

Фото без опису

«Я сьогодні прийшов на прийом до начальника Головного управління національної поліції Валерія Лютого, щоб запитати, коли нарешті запрацює нова поліція в Чорнобаї, коли настане той час, що я зможу спокійно лягати спати і не хвилюватися за своє життя та життя своєї родини, говорить невдоволено про роботу нової Чорнобаївської поліції місцевий житель Володимир, - але на жаль, змістовної відповіді я не почув. В обласного керівника лише одна відповідь, що поліція в Чорнобаї працює відповідно нових штатів і людей тепер обмаль. Я не розумію суті такої реформи, коли люди стали менш захищені».

1 червня до Чорнобаю завітав з особистим прийомом начальник Головного управління національної поліції в Черкаській області Валерій Лютий. Всі охочі мали нагоду поспілкуватися з обласним керівником правоохоронного органу. Не залишили поза увагою особистий прийом і представники селищної ради. Зі своїми скаргами, на особистий прийом завітали секретар Олексій Саюн та депутат Володимир Авраменко.

Одним з головних питань, порушеним представниками селищної громади, було питання збереження стану дорожнього покриття по вулиці Центральна та бездіяльність в цьому напрямку керівника Чорнобаївського відділення поліції.

«Селищна рада зі свого боку робить і робила все, щоб в законний спосіб обмежити рух великогабаритних транспортних засобів головною вулицею селища, з метою зменшити навантаження на дорожнє покриття, - поінформував присутніх Володимир Авраменко, - є об’їзна дорога, стоять заборонні дорожні знаки, які встановлено відповідно рішень виконкому, виділено з селищного бюджету кошти на встановлення камер відеоспостереження, передано в оренду поліції два легкових автомобілі. Є всі підстави поліції діяти, але чомусь люди не бачать  результату, великогабаритні транспортні засоби, як їздили так і їздять Центральною вулицею Чорнобаю».

Спілкування представників селищної ради з керівником обласної та районної поліції тривало близько години, в ході зустрічі додатково обговорювалося питання стихійної торгівлі в селищі та бездіяльність в цьому напрямку Чорнобаївської поліції.

«Я незадоволений відповідями начальника Головного управління національної поліції. Нам близько години розповідали про  те, що відтепер поліція діє в законний спосіб і багато чого не може робити. Не розумію, чому скільки відмовок, якщо всі рішення селищної ради, щодо обмеження руху великогабаритних транспортних засобів є законними і не скасовані, як такі, що не відповідають вимогам норм діючого законодавства України. Щорічно ремонт цієї вулиці обходиться селищному бюджету в чималу суму і нам в цьому ніхто не допомагає», - говорить Олексій Саюн.

«Коли депутати надавали дозвіл комунальним підприємствам селища про передачу в оренду Чорнобаївській поліції двох легкових автомобілів, лише один я був категорично проти такого рішення. Я пропонував розробити програму та створити муніципальну поліцію селища, на яку ми б мали вплив і залишити ці автомобілі для нашого селищного правоохоронного органу. З відповідей обласного та районного керівництва поліції я зробив висновок, що потрібно діяти самим і самим захищати людей та майно селищної громади. Ми сьогодні опитували тих, хто був на особистому прийомі, і жоден житель не задоволений такому візиту обласного керівника та його відповідям. Буду знову пропонувати депутатам створити муніципальну поліцію Чорнобаю та ініціюватиму розірвання договорів оренди переданих поліції автомобілів», -  поділився враженнями від особистого прийому Володимир Авраменко.                                                                    


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь