Чорнобаївська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

Начальник Головного управління національної поліції в Черкаській області провів особистий прийом громадян в Чорнобаї

Дата: 05.06.2017 17:12
Кількість переглядів: 984

Фото без опису

«Я сьогодні прийшов на прийом до начальника Головного управління національної поліції Валерія Лютого, щоб запитати, коли нарешті запрацює нова поліція в Чорнобаї, коли настане той час, що я зможу спокійно лягати спати і не хвилюватися за своє життя та життя своєї родини, говорить невдоволено про роботу нової Чорнобаївської поліції місцевий житель Володимир, - але на жаль, змістовної відповіді я не почув. В обласного керівника лише одна відповідь, що поліція в Чорнобаї працює відповідно нових штатів і людей тепер обмаль. Я не розумію суті такої реформи, коли люди стали менш захищені».

1 червня до Чорнобаю завітав з особистим прийомом начальник Головного управління національної поліції в Черкаській області Валерій Лютий. Всі охочі мали нагоду поспілкуватися з обласним керівником правоохоронного органу. Не залишили поза увагою особистий прийом і представники селищної ради. Зі своїми скаргами, на особистий прийом завітали секретар Олексій Саюн та депутат Володимир Авраменко.

Одним з головних питань, порушеним представниками селищної громади, було питання збереження стану дорожнього покриття по вулиці Центральна та бездіяльність в цьому напрямку керівника Чорнобаївського відділення поліції.

«Селищна рада зі свого боку робить і робила все, щоб в законний спосіб обмежити рух великогабаритних транспортних засобів головною вулицею селища, з метою зменшити навантаження на дорожнє покриття, - поінформував присутніх Володимир Авраменко, - є об’їзна дорога, стоять заборонні дорожні знаки, які встановлено відповідно рішень виконкому, виділено з селищного бюджету кошти на встановлення камер відеоспостереження, передано в оренду поліції два легкових автомобілі. Є всі підстави поліції діяти, але чомусь люди не бачать  результату, великогабаритні транспортні засоби, як їздили так і їздять Центральною вулицею Чорнобаю».

Спілкування представників селищної ради з керівником обласної та районної поліції тривало близько години, в ході зустрічі додатково обговорювалося питання стихійної торгівлі в селищі та бездіяльність в цьому напрямку Чорнобаївської поліції.

«Я незадоволений відповідями начальника Головного управління національної поліції. Нам близько години розповідали про  те, що відтепер поліція діє в законний спосіб і багато чого не може робити. Не розумію, чому скільки відмовок, якщо всі рішення селищної ради, щодо обмеження руху великогабаритних транспортних засобів є законними і не скасовані, як такі, що не відповідають вимогам норм діючого законодавства України. Щорічно ремонт цієї вулиці обходиться селищному бюджету в чималу суму і нам в цьому ніхто не допомагає», - говорить Олексій Саюн.

«Коли депутати надавали дозвіл комунальним підприємствам селища про передачу в оренду Чорнобаївській поліції двох легкових автомобілів, лише один я був категорично проти такого рішення. Я пропонував розробити програму та створити муніципальну поліцію селища, на яку ми б мали вплив і залишити ці автомобілі для нашого селищного правоохоронного органу. З відповідей обласного та районного керівництва поліції я зробив висновок, що потрібно діяти самим і самим захищати людей та майно селищної громади. Ми сьогодні опитували тих, хто був на особистому прийомі, і жоден житель не задоволений такому візиту обласного керівника та його відповідям. Буду знову пропонувати депутатам створити муніципальну поліцію Чорнобаю та ініціюватиму розірвання договорів оренди переданих поліції автомобілів», -  поділився враженнями від особистого прийому Володимир Авраменко.                                                                    


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь