A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорнобаївська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

Благоустрій – справа спільна

Дата: 01.07.2019 17:17
Кількість переглядів: 482

   Питання благоустрою є одним із головних у роботі Чорнобаївської селищної ради. Адже зовнішній вигляд Чорнобая та Савківки завжди потребує вирішення багатьох питань, серед яких залучення працівників, техніки і матеріальних ресурсів. Не дивлячись на «нестачу вільних рук» та великі обсяги роботи, бригада благоустрою щодня працює для того, щоб Чорнобай виглядав якомога привабливішим та охайнішим.

   Приємно, коли жителі багатоповерхівок самостійно організовуються та наводять лад біля своїх будинків. Адже, благоустрій та краса прибудинкової території – святий обов’язок кожного жителя багатоквартирної забудови. Жителі будинку 101, що по вулиці Центральній, влаштували толоку та створили неймовірну красу біля будинку - очистили та оновили територію дитячого майданчика, встановили та пофарбували паркан по всій території та привели її до належного стану.

   «В чорнобаївців достатньо бажання, сил та можливостей для того, щоб зробити наш населений пункт красивим та охайним, - переконана очільниця громади Алла Мірошниченко, - я вдячна кожному, хто долучився до акції довкілля та краси. Навіть не згадаю, коли біля цього будинку взагалі було так чисто та охайно, а тепер від нього неможливо відвести погляд - зміни на краще помітно і неозброєним оком. Жителі будинку заздалегідь звернулися до селищної ради за допомогою в придбанні секцій для огородження та наданні спецтранспорту для вивезення сміття після спільної толоки. Їм було надано все необхідне, тому відповідні роботи жителі організували дуже швидко. Результат роботи побачили всі! Мені дуже приємно, що люди не байдужі до своєї прибудинкової території, де відпочивають їх діти та вони самі.»

   Селищна рада рекомендує всім жителям багатоповерхівок Чорнобая періодично проводити організоване прибирання прилеглих прибудинкових територій - наводити благоустрій біля будинків, проводити озеленення, прибирати будівельне сміття, поліпшувати естетичний та санітарний стан прибудинкових територій. Створюйте красу для себе, своїх рідних та близьких, адже благоустрій – це справа кожного з нас! Закликаємо всіх жителів Чорнобаївської громади дбати про навколишнє середовище та приєднуватися до подібних акцій. Давайте зробимо все можливе для того, щоб краєвиди Чорнобая та Савківки «тішили око» та були прикладом для інших. Адже, лише спільними зусиллями нам всім під силу зробити Україну красивішою та чистішою!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь