A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорнобаївська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

В зв’язку із погіршенням погодних умов проведено термінову нараду

Дата: 30.11.2018 17:24
Кількість переглядів: 390

   Активний циклон зумовить складні погодні умови цими вихідними: очікується велика кількість снігопадів, хуртовини та снігові замети. Селищний голова Чорнобаю Алла Мірошниченко зібрала термінову нараду із відповідальними працівниками селищної ради та представниками місцевих підприємств і організацій, з якими заключено договори на залучення спецтехніки в зимовий період.

Фото без опису   В ході роботи було розроблено чіткий графік очистки вулиць та тротуарів від снігових заметів та ожеледиці. Для виконання вказаних робіт, в разі необхідності, буде залучено 10 одиниць прибиральної техніки. Крім того, для боротьби із ожеледицею заготовлено близько 150 тонн піщано-сольової суміші.

  Від снігових заметів, в першу чергу, будуть прибиратися центральні магістралі, під`їзди до установ соціальної сфери, шкіл та дошкільного закладу «Вишенька». Просимо жителів Чорнобаївської громади з розумінням віднестися до даної ситуації та проявляти повагу до працівників, які в період активного снігопаду будуть розчищати селище від наслідків негоди.

Фото без опису   Якщо розчистка Вашої вулиці не відбулася протягом дня – просимо повідомляти про це до Чорнобаївської селищної ради (в робочі дні) за телефонами: (04739) 2-27-93, (04739) 2-26-52 , (04739) 2-28-02 чи писати на офіційну сторінку «Чорнобаївська селищна рада» у Фейсбук

https://www.facebook.com/groups/178864145995123/.

   Додатково повідомляємо! Якщо біля домоволодіння буде знаходитися будівельне сміття чи матеріали, пасинки чи опори – снігоочисна техніка не матиме можливості розгорнути сніг. Така ж ситуація буде і з розчисткою території біля багатоквартирних будинків в разі паркування особистих автомобілів.  

   Просимо всіх жителів Чорнобаївської громади бути обережними впродовж негоди під час перебування на вулиці, не ходити попід розлогими деревами, остерігатися бурульок, триматися подалі від рекламних щитів та ліній електропередач. Обов`язково дотримуйтеся правил дорожнього руху, будьте більш уважнішими за кермом та не перевищуйте швидкість. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь