A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорнобаївська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

Довгожительку Чорнобаївської громади привітали з 90-річчям

Дата: 15.08.2019 17:39
Кількість переглядів: 427

   Привітна, весела та активна – такою зустріли іменинницю на своєму подвір’ї селищний голова Алла Мірошниченко та голова районної і селищної ради ветеранів Віталій Момот.  

   Дорошенко (в дівоцтві Міняйло) Ганна Кузьмівна народилася в селі Красенівка у великій та дружній родині. З посмішкою на обличчі згадувала своїх друзів, рідних, сестричок та братиків, яких вже немає. Ганна Кузьмівна зростала в багатодітній родині, пережила часи голодомору та війни. Вона щоразу згадує, як важко доводилося в той період і щодня радіє тому, що зараз, попри маленьку пенсію, має змогу поласувати чимось смачним і насолодитися життям сповна.

Фото без опису   В привітній, святковій атмосфері гості та родина говорили про життя іменинниці, її захоплення та вміння. Разом зі своїм 83-річним чоловіком Іваном Дмитровичем згадували чудові миті знайомства та приємні моменти спільного життя. Проживають разом лише 10 років, та з ніжністю і повагою відносяться один до одного. Виявляється, у свої 90 років Ганна Кузьмівна обожнює їздити на велосипеді та часто «подорожує» на ньому до подруг на чай.  Онука Леся, яка виховує двох правнуків Ганни Дорошенко - Валерія та Максима, часто навідує та завжди допомагає літньому подружжю по господарству.
Фото без опису
   Ганна Кузьмівна була рада гостям та подарункам, залюбки говорила про себе та свою родину, пригощаючи смачними стравами, які приготувала сама.  Музичне вітання для іменинниці презентували поважні і талановиті представники селищного клубу - солістка народного аматорського хору ветеранів праці «Житограй» Лідія Голиш під акомпанемент Заслуженого працівника культури України, керівника хору Василя Нестеренка.

Фото без опису   Ювілярка подякувала за привітання та висловила сподівання, що на свій 100-ний ювілей ще порадує поважних гостей власноруч приготованими стравами української кухні.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь