A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорнобаївська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

Дякуємо за подвиг!

Дата: 07.05.2018 17:53
Кількість переглядів: 486

   Сьогодні, як і кожного року, ми вшановуємо тих, хто ціною власного життя виборов нам право жити. Десятки мільйонів кращих представників багатьох народів і народностей захистили цивілізацію і прийдешні покоління від геноциду, не дали повернути колесо історії до часів рабства та інквізиторських жахів середньовіччя.

   73-й  травень поспіль ми згадуємо тих, хто відвойовував нашу Перемогу. Адже ворогу не під силу було здолати високий дух волелюбного народу і непохитну віру захисників Вітчизни. Ми вдячні нашим рідним – бабусям і дідусям, які тоді вижили. Вижили попри все, відбудували країну й дали життя нашим батькам, а відтак і нам.

   В Чорнобаї, на жаль, все менше тих, хто стояв на варті задля покращення нашого майбутнього. Шість героїв, свідків тих подій, які попри страшні муки війни, разом із побратимами, захистили свій дім від окупації, проживають зараз в Чорнобаївській громаді.

Фото без опису

   Напередодні Дня пам'яті та примирення та Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні (Дня Перемоги) селищний голова, Алла Мірошниченко, голова Чорнобаївської районної державної адміністрації, Сергій Джоболда, голова селищної та районної ради ветеранів, Віталій Момот, привітали з наступаючим днем Перемоги ветеранів, учасників бойових дій та інвалідів війни Павла Куща, Івана Демьохіна, Варвару Кривошею, Семена Кривуненка, Володимира Захарова з Чорнобаю та Варвару Чигрин з села Савківка, вручивши їм грошові подарунки та продуктові набори. Приємним доповненням до привітання став виступ солістки народного аматорського хору ветеранів праці «Житограй» селищного будинку культури, Ганни Дробітько, під акомпанемент керівника хору Василя Нестеренка.

Фото без опису

Фото без описуФото без опису   В цей день лунали слова вдячності за спокій, можливість вільно жити та народжувати дітей. Ветерани були розчулені щирою піснею та дякували за те, що їх ніколи не забувають та кожного року навідуються для того, аби ще раз згадати про їх подвиг.  

Фото без опису

Фото без опису

   Дорогі учасники війни, інваліди, ветерани та учасники антитерористичної операції!

   Прийміть щирі вітання зі світлим Днем Перемоги! Маємо надію, що незламний, нескорений дух українців ніколи не згасне, не буде більше страшних спогадів про війну в дитячих думках, ми більше не почуємо трагічні та страшні слова «війна» та «окупація».

Фото без описуФото без опису   Нехай червоні маки - символ пролитої крові українських захисників минулого і теперішнього, нагадують нам усім про те, що ми – єдина нація! Ми пам’ятаємо, шануємо та поважаємо Ваш подвиг, пам'ять про який буде жити вічно!

   Миру всім нам, єдності, свободи, щастя, злагоди та добробуту кожній родині!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь