A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорнобаївська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

Шановні жителі громади!

Дата: 21.11.2023 06:00
Кількість переглядів: 74

     10-ту річницю Революції Гідності, на жаль, ми відзначаємо в умовах війни  з російськими окупантами. Українці, які стояли на Майдані у 2014 році  під час революції Гідності   здобули вагому перемогу - звільнення від нав’язаного російського  впливу, вирішувати долю нашої країни і визначати напрям  розвитку. Ми обрали європейську  інтеграцію і завдяки цим подіям в нашому суспільстві відбулось відродження на вищому рівні національної єдності у прагненні бути  гідними свободи у рідній державі.  Ворог  не змирився з досягненнями України та вирішив військовою силою загарбати нашу батьківщину. Мирні українці  змушені були взяти до рук зброю  та   на  бойових рубежах захищати рідну землю і наше право бути вільними і незалежними. На жаль  це смертельне протистояння з агресором    окроплене кров’ю наших Героїв – захисників  та встелене непоправними втратами життів наших захисників, зокрема  і 36 найкращих і найгідніших синів нашої громади.

       В  День Гідності та Свободи  ми низько схиляємо голови у скорботі та вшановуємо   усіх, хто власним життям, своєю жертовністю  закарбував  навіки-вічні    нескорене прагнення  нашого народу жити у вільній, демократичній і суверенній державі. Усі вони залишаться в нашій пам’яті назавжди, стали гордістю й прикладом для майбутніх поколінь.

     Здобута та збережена єдність і свобода  є підтвердженням  гідності  сучасних спадкоємців Героїв – оборонців всіх попередніх поколінь!  Шануймо, зберігаймо і захищаймо цей безцінний скарб!

     Із нагоди   Дня Гідності та Свободи щиро  бажаю здійснення мрії всіх українців: щоб кожен захисник і мирний житель зміг відсвяткувати перемогу над ненависним ворогом, щоб мир і злагода запанували на українській землі, щоб ніколи  не згасала віра в щасливе майбутнє вільної   Української держави.

     Слава Україні!

     Героям Слава!

 

З повагою -

Чорнобаївський селищний голова                             Сергій ЛЮБИВИЙ

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь