A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорнобаївська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

Заряджені гідністю та жагою свободи!

Дата: 21.11.2023 10:00
Кількість переглядів: 91

   21 листопада в День Гідності та Свободи ми вшановуємо  громадянський подвиг, патріотизм і мужність людей, які виступили на захист демократичних цінностей, відстояли національні інтереси і європейський вибір нашої держави.

 

   В історії України ідея свободи викристалізувалася ще за часів козацтва. Її намагалися викорінити упродовж темних століть перебування нашої держави під московським ярмом. Але ген свободи не можна знищити. Він нагадав сучасним українцям про себе на Майданах, де ми знов вчилися бути гідними та вільними. З кожним Майданом в нашій країні ставало все більше громадян, які розуміли важливість таких цінностей, як Свобода та Гідність.

   10 років тому ми продемонстрували Європі та всьому демократичному світові, що бачимо наше майбутнє в Європейському Союзі та що за це майбутнє ми готові боротися.

   10 років тому ми зафіксували історію нашої першої перемоги у цій війні – Революції Гідності. Потужність, єдність і масовість громадянського спротиву, самопожертва Героїв Небесної Сотні не залишили проросійській диктатурі шансу в Україні. 

 

   І тепер, коли окупант намагається знищити нашу країну, утворити чергові «народні республіки» на півдні та сході України, досвід Майдану став у пригоді.  Наше суспільство готове до спротиву. І це не лише збройний опір військових, а й ненасильницький опір цивільного населення. Українці виходять на мітинги, як це було у березні 2022 року в окупованому Бердянську, 21 березня, 3 і 27 квітня у Херсоні, 29 травня у Мелітополі, та навіть без зброї готові протистояти танкам російського агресора. Вони виходять на площі в інших країнах світу, щоб привернути увагу світової спільноти до трагічних подій на своїй батьківщині. Свобода варта того, щоб за неї боротися!  Сьогодні ми відстоюємо і відвойовуємо право на свою волю, з кожною хвилиною наближаємо той день, коли     єдина, неподільна і незалежна Україна переможе загарбника та звільниться від російських окупантів.

 

   Будьмо гідним прикладом для наступних поколінь, за чию свободу воюють тисячі українців!

 

   Пам’ятаймо подвиги наших Героїв, шануймо їх мужність та відвагу!

 

     Слава Україні!

     Героям Слава!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь