A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорнобаївська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

У Чорнобаївській дитячій школі мистецтв відбулися заходи з нагоди Дня Гідності та Свободи

Дата: 21.11.2023 16:44
Кількість переглядів: 120

   День Гідності та Свободи – історично важливий та пам’ятний для українців день. Адже саме у цей день десять років українці на весь світ заявили про своє прагнення жити у вільній, незалежній, демократично розвиненій європейській державі. Нас об’єднує любов до України, єдиної та неповторної. Ми віримо у власні сили та продовжуємо разом будувати наше майбутнє.

   Сьогодні  у Чорнобаївській дитячій школі мистецтв відбулися заходи з нагоди Дня Гідності та Свободи.

Фото без опису

   Завдяки ведучому Андрію Купчину  присутні, затамувавши подих, слухали поезію українського поета Юрія Руфа, який був активним майданівцем та загинув у боротьбі проти росії .

Фото без опису

   Основними учасниками сьогоднішнього заходу є діти, ті, заради кого виборюють Україну наші воїни. Дякуючи захисникам,  діти можуть розвивати свій талант та  своїми патріотичними виступами нагадувати, що кожен з нас має пам’ятати, що завдяки їм ми не втратили державність, волю, незалежність і маємо  можливість жити і працювати на перемогу.

   У мистецькій частині заходу глядачам подарували свої виступи ансамбль «Країна мрій (молодші) – «Діти-квіти», Поліна Ляпкало, Олександр Кривицький  - «Лелеки»,  «В небі дим»,  Даша Жовтова, Кіра Труш – «Небезпечна подорож»,  Євгеній Куць – «Ніч яка місячна», Вероніка Лук'ященко – «Козацька паланка», Марія Гузь – «Сила роду», Мирослава Волох – «Сила»,  Кіра  Труш – «Янголи», Дар'я  Воропай  - «Запалю свічу», Анастасія Аверіна – «В нашому серці будуть жити», З трепетом, всі присутні виконали Гімн України у виконанні   Софії Дідори.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

   І сьогодні наші воїни доводять, що ми незламна нація, заряджена гідністю і жагою свободи, вистояли на Майдані — переможемо у війні! Свобода варта того, щоб за неї боротися! Бережімо пам’ять про подвиги наших Героїв, шануймо їх незламну силу волі, мужність та відвагу!

   Слава Україні!

   Героям Слава!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь