A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорнобаївська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

У Чорнобаївському спорткомплексі відбувся відкритий обласний турнір з греко-римської боротьби серед юнаків на честь Захисників і Захисниць України.

Дата: 04.12.2023 08:27
Кількість переглядів: 211

У Чорнобаївському спорткомплексі відбувся відкритий обласний турнір з греко-римської боротьби серед юнаків на честь Захисників і Захисниць України. 102 юнаки змагалися за першість у 2 вікових ( 2010-2011 та 2012-2013 роки народження) та 11 вагових категоріях в кожній віковій.

Фото без опису

Помірятися силою до Чорнобаю приїхали спортсмени з Черкаської, Київської, Полтавської та Кіровоградської областей України.

На початку урочистої частини відкриття турніру присутні хвилиною мовчання вшанували світлу пам'ять, громадянську відвагу і самовідданість, силу духу, стійкість та героїчний подвиг воїнів, полеглих під час виконання бойових завдань із захисту державного суверенітету та територіальної цілісності України.

Фото без описуФото без опису

Учасників та гостей турніру привітали Чорнобаївський селищний голова Сергій Любивий, Почесний голова асоціації «Незалежне об’єднання сільськогосподарських підприємств Чорнобаївського району», Заслужений працівник сільського господарства України, депутат Верховної Ради України ІІ скликання, віцепрезидент Федерації греко-римської боротьби України, президент обласної федерації греко-римської боротьби, голова оргкомітету Всеукраїнського свята богатирської сили на призи пам’яті ім. І.М.Піддубного Петро Душейко, начальник Золотоніської районної військової адміністрації Ірина Тернова, голова Золотоніської районної ради Борис Євмина, Іркліївський сільський голова Анатолій Писаренко, підполковник,заступник командира полку Юрій Дудка, начальник І відділення РТЦК та СП золотоніського району Євген Тютюнник, виконавчий директор федерації з греко-римської боротьби Черкаської області Анатолій Самоха,головний суддя змагань Станіслав Власенко, головний секретар змагань, суддя національної категорії Олександр Шевченко, суддя національної категорії з м. Кропивницький Микола Горбань.

Фото без опису

Виступаючі бажали усім учасникам нових досягнень, перемоги та набуття спортивного досвіду.

На турнірі були присутні захисники, які активними оплесками підтримували юних борців.

Фото без описуФото без опису

Учні Чорнобаївського ліцею для юних спортсменів, гостей турніру та вболівальників виконали патріотичну композицію « Козацькому роду нема переводу».

Гімн України під акомпанемент бандури виконала випускниця Чорнобаївської дитячої школи мистецтв,а нині студентка Київської муніципальної академії музики імені Р. Глієра Аліна Мурав'я.

В ході змагань юні спортсмени викладалися на повну силу, одні змогли показати всю свою силу та міць, інші в душі переборювали гіркий смуток поразки. Але всі отримали важливий досвід від спортивної боротьби.

Фото без опису

Міць козацького духу має надзвичайно потужну силу. Захоплюючись досягненнями свого видатного земляка, вбираючи силу, нескореність, наполегливість Івана Піддубного, на нашій чорнобаївській землі є багато юних спортсменів, які, відвідуючи спортивні секції з греко-римської боротьби та дзюдо, хочуть стати мужніми та сильними як Іван Піддубний. Вони сьогодні спостерігали з затамуванням подиху за змаганнями сильних борців турніру, які сьогодні дарували нам незабутні емоції і демонстрували свій клас, отримали чудовий приклад для наслідування!

Фото без описуФото без опису

В турнірі взяли участь і юні спортсмени з Чорнобаївської громади Мирослав Плахотний, Антон Лук'янець, Максим Марцофей.

Вітаємо з першими досягненнями: у Мирослава( 38 кг) і Максима( 51 кг) треті місця у своїх вагових категоріях.

Всі переможці та призери були нагороджені медалями, дипломами та грошовими преміями від родини Душейків.

Фото без опису

Цей спортивний захід є свідченням того, що молодь розуміє важливість захисту країни. Молоді спортсмени виступають на змаганнях, віддають належну шану і підтримку військовим, які нині на передовій. І найголовніше, вони готові стати в майбутньому гідними спадкоємцями наших захисників і надалі за необхідності боронити незалежність України.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь