A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорнобаївська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

Шановні військовослужбовці!  Захисники України!

Дата: 06.12.2023 08:05
Кількість переглядів: 46

День Збройних Сил України відзначається щорічно 6 грудня. Це свято завжди відзначалося з гордістю та пошаною, але у 2022 році під час повномасштабної війни його важливість зросла ще більше.

Найцінніше, що є в нашому житті – це мир, спокій і стабільність. Немає більш благородної місії, ніж захист свого народу, рідної землі. Саме під захистом Збройних Сил України, завдяки самовідданості наших бійців, спокійно живемо у своїх домівках, трудимося на своїй землі. Кожної миті ми повинні пам’ятати про це, усвідомлювати, що саме наші воїни виборюють для свого народу мирне майбутнє.

Сьогодні на долю військовослужбовців Збройних Сил України – нащадків славних українських воїнів – випало важке випробування війною. ЗСУ - це меч і щит України, наша опора і захист. Й наші воїни щодня гідно складають цей іспит на мужність і любов до України. Український  військовий – надійний захисник, відданий патріот і людина, для якої честь, свобода і незалежність  незмінні істини життя.

Вік української армії сягає кількох століть, а її бойові традиції формувалися у важких кривавих війнах і конфліктах від Київської Русі до сьогоднішньої російсько-української війни. Доземний уклін та людська шана українським військовим, які без остраху вдягли військову форму, і в цей час на передовій боронять нашу землю. Зокрема, нашим 678 землякам-захисникам,що виконують свій військовиї обов’язок в різних підрозділах Збройних Сил України. 

На жаль, війна не буває без жертв і серед наших земляків 37 Героїв-захисників віддали свої життя за мирне майбутнє України. Вони загинули за те, щоб ми мали змогу жити вільними людьми. Пам’ять про них назавжди залишиться в наших серцях .

Висловлюю вдячність та шану матерям і батькам, які виховали у своїх синів та дочок надзвичайно сильне відчуття патріотизму та безмежної відданості Батьківщині. Дякую жінкам і родинам захисників за підтримку, терпіння і стійкість. Велика вдячність жителям громади, усім небайдужим людям, які матеріально та морально підтримують Збройні Сили України.

 

Бажаю українським воїнам, Героям-захисникам, доброго здоров’я та бадьорості духу, незламної волі, надійного родинного тилу, успіхів  у військовій службі т у виконанні бойових завдань. Нехай з вами буде правда і перемога задля щасливого майбутнього наших нащадків, задля процвітання нашої рідної мирної України! 

  Хай міцніє і процвітає наша держава, бо ми – непереможні!

 

Слава Україні!

Слава Збройним Силам України!

Героям Слава!

 

З глибокою повагою та шаною -

Чорнобаївський селищний голова             Сергій ЛЮБИВИЙ

Фото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь