A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорнобаївська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

Шановні ветерани органів місцевого самоврядування Чорнобаївщини, депутати Чорнобаївської селищної ради, працівники виконавчого комітету та структурних підрозділів Чорнобаївської селищної ради , активні громадські діячі та усі мешканці громади!

Дата: 07.12.2023 08:13
Кількість переглядів: 74

Щиро вітаю Вас з Днем місцевого самоврядування!

Сьогодні, під час широкомасштабної  агресії військ російських загарбників, місцеве самоврядування в Україні відіграє важливу роль у зміцненні державності та її обороноздатності. І майбутнє нашої країни неможливе без укріплення правових європейських принципів в розвитку інституту місцевого самоврядування.

Важлива роль в розвитку Чорнобаївської громади належить депутатам  селищної ради, які демонструють самовідданість у роботі, професіоналізм, відповідальність, чуйність і щедрість душі. Ви відповідально приймаєте рішення з питань соціально-економічного розвитку та життєдіяльності громади, виділення допомоги структурним підрозділам Збройних Сил України, обороноздатності, а також підтримки всіх незахищених верств населення та багато інших. Саме ви, представляючи інтереси громади, забезпечуєте право кожного   бути почутим.

На забезпечення визначених законодавством умов, пільг  і потреб та підтримку жителів громади щоденно  працюють   працівники виконавчого комітету і структурних підрозділів селищної ради.    У тісній співпраці з активними громадянами  та жителями громади, яким не байдужий розвиток  і розбудова власного дому - громади,    долаємо разом складні виклики сьогодення в умовах воєнного стану, допомагаємо нашим захисникам та  знаходимо шляхи вирішення нагальних проблем.

У   день професійного свята хочу подякувати всім за сумлінну і самовіддану працю, високий професіоналізм  та побажати подальшої спільної,  натхненної, творчої праці, спрямованої на перемогу та подальший розвиток кожного населеного пункту Чорнобаївської громади.

Особливі слова подяки ветеранам самоврядування, які вклали часточку своєї душі в становлення та розвиток нашого краю.

Бажаю усім жителям громади здоров'я, миру, злагоди, активної громадянської позиції та єдності на шляху розбудови Чорнобаївської територіальної громади і України!

Разом до перемоги!

Слава Україні!

Героям Слава!

З повагою -

Чорнобаївський селищний голова             Сергій ЛЮБИВИЙ

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь