Чорнобаївська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

Дата: 24.10.2023 21:26
Кількість переглядів: 51

Фото без опису

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

 

ідповідно до пункту 41 постанови КМУ від 11.10.2016 № 710 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами))

 

  1. Найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань:

 

Відділ освіти Чорнобаївської селищної ради; 19901, смт.Чорнобай, вул. Центральна,154,

код за ЄДРПОУ –  43922249.

 

  1. Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником (у разі поділу на лоти такі відомості повинні зазначатися стосовно кожного лота)  та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі і частин предмета закупівлі (лотів) а наявності):

ДК 021-2015 (CPV): 34120000-4 - Мототранспортні засоби для перевезення 10 і більше осіб (автобус спеціалізований шкільний)

 

  1. Очікувана вартість предмета закупівлі: 3 000 000 грн з урахуванням  ПДВ
  2. Процедура закупівлі: відкриті торги.

 

  1. Мета проведення закупівлі: з метою забезпечення виконання Плану оптимізації мережі закладів освіти Чорнобаївської селищної територіальної громади,  забезпечення доступності до якісної освіти, підвезення учнів та педагогічних працівників до Чорнобаївського ліцею,   існує необхідність в закупівлі  спеціалізованого шкільного автобуса.

 

  1. Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі:

Інформація

про необхідні технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі

(технічна специфікація):

 

Автобус спеціалізований шкільний – 1 штука.

 

 

п/п

Найменування показників, одиниця виміру

Вимоги Замовника до товару

1

2

3

1.

Автобус, марка

Автобус спеціалізований для безпечного перевезення школярів до місць навчання і в зворотному напрямку (далі – «автобус») відповідає стандарту ДСТУ 7013:2009 «Автобуси спеціалізовані для перевезення школярів. Технічні вимоги» (без урахування автобусів призначених для перевезення школярів з обмеженою здатністю пересування безпосередньо у кріслах – колясках).

2.

Зовнішній вигляд

Зовні пофарбований в жовтий колір. По боках має надпис «Шкільний автобус». Спереду і ззаду на кузов автобусу нанесені розпізнавальні знаки: «Діти»; «Обмеження максимальної швидкості» з цифровою величиною обмеження максимальної швидкості – 70. Автобус обладнаний двома проблисковими маячками оранжевого кольору, встановленими на передній і задній частинах даху.

3.

Загальна пасажиромісткість без водія

не менше 31 місця

4.

Рік виготовлення

2023 р.

5.

Система вентиляції та кондиціонування

Люки на даху та кватирки бічних вікон.

 

6.Основні технічні характеристики автобуса:

6.1.

Двигун

Дизельний

6.2.

Об’єм двигуна

не менше 5000  см³

6.3

Відповідність екологічним нормам

не нижче ЄВРО-5

6.4

Коробка передач

механічна

6.5

Передня підвіска

Залежна, ресорна

6.6

Задня підвіска

залежна, пневморесорна або пневматична

6.7.

Рульове керування

З гідропідсилювачем

6.8

Система гальмування

Робочі гальма: (гідравлічні з вакуумним підсилювачем, двоконтурні з дисковими гальмами на передній осі і задньому мосту)

Стояночні гальма: (з колодковим гальмом, скеровані на трансмісію)

Механічний привід

Наявна антиблокувальна гальмівна система (ABS)

 Наявна допоміжна система гальмування

6.9

Ємність паливного баку

Не менше ніж 100 л.

7.

Максимальна швидкість

Не більше 70 км/год

8.

Безпека

ASR (система запобіганню проковзуванню коліс), або еквівалант

Наявна система курсової стійкості EVSC або еквівалент

Автобус оснащений не менше як двома медичними аптечками та двома сертифікованими в Україні порошковими вогнегасниками.

9.

Підлога

Підлога автобуса покрита матеріалом, що перешкоджає ковзанню. Проходи в салоні автобуса відповідають вимогам ДСТУ 7031:2009

10.

Сидіння

Пасажирські сидіння спеціалізовані, обладнані поясовими ременями безпеки та місцями кріплення для них, а з боку проходу сидіння мають підлокітники. Розташування сидінь дозволяє супроводжуючим здійснювати нагляд за школярами під час руху автобуса.

11.

Двері

Одні службові з правого боку виносні з пневмоприводом, одні аварійні одностулкові двері на петлях з ручним відкриттям по правому борту та двері водія з лівого боку на петлях з ручним відкриттям.

12.

Робоче місце водія

Робоче місце водія - окремо від пасажирів, обладнане тахографом, звуковою (зумером) і світловою сигналізацією про перевищення швидкості 70 км/год та приведення в дію обмежувача швидкості,  обладнане кондиціонером, обладнане звуковою сигналізацією (зумером): «Прошу зупинитися!». Кнопки для її вмикання повинні бути рівномірно розташовані вздовж лівої і правої стінок салону автобуса під вікнами.

13.

Інші вимоги

Автобуси:

  • Мають торгову марку;
  • Мають сертифікати якості або відповідності;
  • Мають чинний сертифікат типу колісного транспортного засобу;
  • Є новими та технічно справними з наявними комплектуючими матеріалами що не були у використанні, та такими що не використовувалися та не були в експлуатації (окрім необхідних переміщень до передачі Покупцю) та/або не були зареєстровані в сервісних центрах  МВС;
  • Гарантійний строк експлуатації на кожен автобус не менше ніж 24 місяці або 100 000 км. пробігу з моменту доставки та прийняття такого автобуса у місці його кінцевого призначення;
  • Автобуси не знаходяться під заставою чи арештом.
  • Автобуси (окрім Російського та Білоруського виробника) відповідають  нормативнотехнічній документації виробника, та є готовими до експлуатації відповідно до нормативно-правових актів України щодо допуску транспортних засобів до експлуатації.

 

 

 

7. Обґрунтування розміру бюджетного призначення: розмір бюджетного призначення для закупівлі спеціалізованого шкільного автобуса  визначений відповідно до розрахунку до кошторису на 2023 рік, становить 3 000 000,00 грн. з ПДВ.

 

8. Обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі:

  Очікувану вартість предмету закупівлі визначено у відповідності до наказу Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України від 18.02.2020 № 275 «Про затвердження примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі» з врахуванням кошторисних призначень та потреби.

    Розрахунок очікуваної вартості товару щодо постачання автобуса спеціалізованого шкільного   у сумі 3 000 000,00 грн. з урахуванням ПДВ сформований на підставі інформації про ціни зазначеного товару, що міститься в мережі Інтернет у відкритому доступі, в тому числі на сайтах постачальників відповідної продукції.

 

9. Посилання   на   процедуру    закупівлі    в    електронній    системі    закупівель:

https://prozorro.gov.ua/tender/UA-2023-10-24-016273-a


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь