A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорнобаївська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

Проведено засідання виконавчого комітету

Дата: 13.12.2023 12:35
Кількість переглядів: 173

   13 грудня  2023 року Чорнобаївський селищний голова Сергій Любивий провів засідання виконавчого комітету Чорнобаївської селищної ради. В засіданні прийняли участь старости старостинських округів, керівники підприємств,  установ та організацій селищної комунальної власності, керівники структурних підрозділів селищної ради.

Фото без опису

   Присутні хвилиною мовчання вшанували світлу пам'ять, громадянську відвагу і самовідданість, силу духу, стійкість та героїчний подвиг воїнів, полеглих під час виконання бойових завдань із захисту державного суверенітету та територіальної цілісності України, мирних громадян, які загинули унаслідок збройної агресії російської федерації проти України. 

           На розгляд виконавчого комітету було внесено 33 питання порядку денного.

   В ході засідання члени виконавчого комітету схвалили  проєкт бюджету Чорнобаївської селищної територіальної громади на 2024 рік, селищну комплексну  програму «Турбота» на 2024-2029 роки, програму соціальної підтримки Захисників і Захисниць державного суверенітету та незалежності України та членів їх сімей на 2024-2026 роки, затвердили фінансові плани комунальних підприємств на 2024 рік та види і об’єкти робіт для порушників, на яких судом накладено адміністративне стягнення у вигляді громадських (суспільно-корисних) робіт. Заслухали звіт директора КУ «Центр надання соціальних послуг Чорнобаївської селищної ради» Надії Гриценко та директора Чорнобаївської селищної дитячо-юнацької спортивної школи Анатолія Снітка.

   Члени виконавчого комітету з метою впорядкування вуличної нумерації   розглянули питання про присвоєння поштової адреси об’єктам нерухомого майна, а також питання щодо призначення  опікуна  особі, яка судом визнана недієздатною.  Окрему увагу члени виконавчого комітету приділили питанням, що стосуються захисту прав дітей та життєдіяльності громади.

 

   З усіх питань порядку денного прийнято відповідні рішення, які згідно до регламенту будуть оприлюднені на офіційному вебсайті Чорнобаївської селищної ради.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь