A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорнобаївська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

Бюджет Чорнобаївської селищної територіальної громади на 2024 рік прийнято

Дата: 14.12.2023 14:15
Кількість переглядів: 198

   14 грудня 2023 року під головуванням селищного голови  Сергія ЛЮБИВОГО відбулося засідання сорокової сесії Чорнобаївської селищної ради VIII скликання.

 

   У роботі сесії взяли участь 18 депутатів, депутати Золотоніської районної ради Оксана Брагінець та Сергій Козлов, запрошені керівники підприємств,  установ та організацій селищної комунальної власності, керівники виконавчих органів селищної ради, представники засобів масової інформації.

Фото без опису

   Присутні хвилиною мовчання вшанували світлу пам'ять, громадянську відвагу і самовідданість, силу духу, стійкість та героїчний подвиг воїнів, полеглих під час виконання бойових завдань із захисту державного суверенітету та територіальної цілісності України, мирних громадян, які загинули унаслідок збройної агресії російської федерації проти України. 

   Перед початком розгляду питань порядку денного Чорнобаївський селищний голова Сергій Любивий вручив подяку селищної ради депутату  Чорнобаївської селищної ради, директору СТОВ «Маяк» Сергію   Лихошерсту  за постійну підтримку, активну громадянську позицію, популяризацію здорового способу життя, вагомий внесок у виховання молоді та розвиток фізичної культури та спорту Чорнобаївської територіальної громади.  

  Фото без опису

   На порядок денний було внесено та прийнято до розгляду 49 питань, які згідно з регламентом роботи селищної ради були попередньо розглянуті на спільному  засіданні постійних комісій.

 

   Під час сесійного засідання депутатами було  прийнято бюджет Чорнобаївської селищної територіальної громади на 2024 рік, Програму соціальної підтримки Захисників і Захисниць державного суверенітету та незалежності України та членів їх сімей на 2024 - 2029 роки та ряд Програм, що стосуються життєдіяльності громади, затверджено    план роботи Чорнобаївської селищної ради на 2024 рік та зміни до попередніх рішень селищної ради.

Фото без описуФото без опису

   У ході сесії прийнято  рішення про перейменування вулиць на честь загиблих Героїв – захисників в селищі Чорнобай Олександра Трохимовича Воробйова  та селі Новоселиця Віталія Миколайовича Кравченка, встановлено вартість харчування в закладах загальної середньої та дошкільної освіти громади на 2024 рік, затверджено проєкти землеустрою та  технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель комунальної власності та передачу у постійне користування,  внесено зміни до діючих договорів оренди землі.

Фото без опису

   З усіма прийнятими рішеннями ви можете ознайомитися на офіційному веб-сайті Чорнобаївської  селищної ради у строки визначені Законом України «Про доступ до публічної інформації».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь