A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорнобаївська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

Шановні жителі громади! Дорогі земляки!

Дата: 31.12.2023 08:00
Кількість переглядів: 50

Сердечно вітаю Вас з Новим Роком!

   Перед святами ми традиційно підводимо підсумки минулого року.  2023 рік ми всі разом працювали і продовжуємо працювати на оборону  та на підтримку Збройних Сил України, на ці цілі  з бюджету громади використано більше 20 мільйонів  гривень. Ми передали 5 автомобілів і готуємо до передачі шостий для наших військових підрозділів, разом придбавали дрони, тепловізори та іншу необхідну техніку і амуніцію. Дякуючи потужному волонтерському руху, в нашій громаді постійно проводяться збори на необхідні  для наших захисників засоби захисту,  виготовляються  окопні свічки, плетуться маскувальні сітки, в’яжуться теплі шкарпетки, готуються сухі супи і борщі швидкого приготування та інші смаколики і солодощі, проводяться благодійні концерти і спортивні заходи з метою підтримки  наших захисників та захисниць.

   Наша  чорнобаївська спільнота  робить все можливе для того, щоб не тільки  укріплювати обороноздатність території, але й допомогти країні у ці надзвичайно важкі часи.  Це все ми робимо разом з депутатським корпусом селищної ради, керівниками і працівниками сільськогосподарських підприємств та підприємств економіки, колективами установ освіти, культури, соціального захисту, закладами медицини та іншими організаціями нашої громади. А також учнівськими колективами та значною підтримкою жителів громади, що перебувають на заслуженому відпочинку по віку. Я дякую кожному і кожній з Вас за самовіддачу, терпіння,  допомогу і підтримку.

   Упевнений, що наступний рік стане для нас особливим, адже ми будемо святкувати нашу Перемогу та потроху повертатися до звичного життя: працювати на благо нашої громади і країни ще наполегливіше. У нас ще багато планів, які ми впевнено і досконало будемо втілювати в життя.

   Я хочу побажати всім нам миру, злагоди, терпіння та здоров’я. Ворогу нас не зламати!

   Працюємо далі на перемогу!

   Усе буде Україна!

 

З глибокою повагою та шаною -

Чорнобаївський селищний голова                           Сергій ЛЮБИВИЙ

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь